Panoaram

'1141605' door Panoaram '1141605' door Panoaram

IJslandZuidland

IJslandZuidland

Kvernufoss

Panoaram

Kvernufoss is een waterval van 40 meter hoog die verborgen ligt in een kleine kloof bij de plaats Skógar. De waterval is minder bekend dan de vlakbij gelegen Skógafoss, maar ook zeker de moeite waard om te bezoeken!

'1141523' door Panoaram '1141523' door Panoaram

PortugalMadeira

PortugalMadeira

Pico de Arieiro

Panoaram

De Pico do Arieiro is een bergtop op het Portugese eiland Madeira. De Pico do Arieiro heeft een hoogte van 1.818 meter en vanaf de bergtop is het uitzicht adembenemend.

'1141337' door Panoaram '1141337' door Panoaram

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Ilheu de vila Franca.

Panoaram

Voor de kust van het eiland Sao Miguel, in de Azoren, kom je dit eilandje tegen. Op het eerste oog niet heel bijzonder maar door middel van een drone zie je dat er midden in dit eilandje een bijna perfecte ronde krater zit.

'1141042' door Panoaram '1141042' door Panoaram

IJsland

IJsland

Skogafoss

Panoaram

Skogafoss is een van de bekendste watervallen van IJsland. Om deze reden is het er helaas vaak ook gigantisch druk. Maar als je zorgt dat je er voor zonsopkomst bent heb je kans dat je de waterval voor jezelf hebt op het mooiste moment van de dag!

'1140944' door Panoaram '1140944' door Panoaram

IJsland

IJsland

Chasing waterfalls

Panoaram

Haifoss, een van de hoogste en meest spectaculaire watervallen van IJsland. Vanwegen de, niet al te makkelijk bereikbare, ligging minder druk bezocht maar zeker de moeite waard!

'1131551' door Panoaram '1131551' door Panoaram

FrankrijkNormandie

FrankrijkNormandie

Een bijzonder eiland

Panoaram

Bij eb is de Mont Saint Michel te voet te bereiken. Bij vloed is het echter een eiland en omringd door water. Buiten dit mooie natuurlijke fenomeen is ook de abdij, die er al sinds de middeleeuwen staat, prachtig en een echte aanrader om te bezoeken!

'1131481' door Panoaram '1131481' door Panoaram

NederlandNoord-Holland

NederlandNoord-Holland

Bijzondere plek...dic

Panoaram

Dit prachtige stukje Noord-Holland kende ik al jaren maar nooit zag ik, vanaf de grond, de schoonheid van deze plek zo goed als vanuit de lucht. Mijn tip voor alle drone piloten hier: ook dichtbij huis valt er genoeg te ontdekken!

Community-updates

EDITIE 115 | De mooiste winterzonbestemmingen

20-12-2022 Columbus Travel editie 115 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de lekkerste zonvakanties buiten het hoogseizoen. Van Thailand tot Madeira en van de Caraïben tot Kroatië. Bestel de editie hier >

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

DE LAATSTE KEER: DE COMMUNITY-TOPPERS VAN DE WEEK


Croda del Becco. Foto: MirandaNoomen
Topfoto & -tip: Croda del Becco door MirandaNoomen
Communitylid van de week: Agrotewal

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >