Pale-Flamingo

profiel Pale-Flamingo

Naam

Raymond Trienekens

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

24 May 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Sydney

Mijn Motto

'The journey is the destination'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D750

Overige

Tamron SP 24-70mm F2.8 Di VC USD G2

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'1099661' door Pale-Flamingo '1099661' door Pale-Flamingo

GriekenlandLesbos

GriekenlandLesbos

Lesbos | Skala...Sika

Pale-Flamingo

Ondanks dat Lesbos een negatieve groei in het toerisme heeft ervaren door het welbekende vluchtelingenprobleem, is dit Griekse eiland een aanrader voor iedere reiziger die genieten kan van mooie natuurlijke omgevingen, vergezichten en tijdloze dorpjes. Deze foto is gemaakt in Skala Sikamineas, één van de kleinere vissersdorpjes van Lesbos. In het dorp is het al geruime tijd rustiger dan een aantal jaren terug. Naast wat opgestapelde reddingsvesten, zie je geen enkel teken meer van de vluchtelingenstroom. Wel kom je op deze locatie dit soort plaatjes tegen...

'1102195' door Pale-Flamingo '1102195' door Pale-Flamingo

Gambia

Gambia

Een traditioneel...Ga

Pale-Flamingo

De cultuur van Gambia ontdekken en daarnaast de hoogtepunten zien? Dit kan met de "2 day Gambia adventure" van African Adventure tours. In twee dagen reis je van Kololi naar het Oosten van het land, waar je overnacht bij het Jang Jang Burreh camp in Lamin Koto. Hier staat er een traditioneel Gambiaans buffet op je te wachten, gevolgd door een feest georganiseerd door de eigenaren en hun vrouwen. Heb jij je reis naar Gambia al gepland of wil je nog gaan, dan raad ik je deze excursie aan!

'1105394' door Pale-Flamingo '1105394' door Pale-Flamingo

IJsland

IJsland

IJsland | De legende.

Pale-Flamingo

IJsland zit vol met verassingen, zo vind je er de grootste waterval van Europa (Dettifoss) en een waterval met de hoogste val uit Europa (Skógafoss - foto). Het verhaal gaat dat Þrasi Þórólfsson, een van de kolonisten van IJsland, een kist met goud achter de waterval verborgen heeft... maar wij zijn er niet rijk van geworden. Sowieso zouden we de campervakantie die wij in dit land maakten toch voor geen goud willen missen. ;) Fan van natuur en prachtige vergezichten, dan is IJsland the place to be!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier