Noiram

9
Nederland Rotterdam
Noiram was hier 31 Aug 2016
Een bezoek aan het informatiecentrum Futureland in de Maasvlakte is zeer de moeite waard. Je leert vanalles over de aanleg en uitbreiding van dit werkgebied in Rotterdam. Ook een rondvaart is zeer aan te bevelen om al die bedrijvigheid in één van de grootste havens ter wereld van dichtbij te aanschouwen!
Stad
  • leerzaam
  • interessant
  • dichtbij
  • afhankelijk van het weer
Review geplaatst op 2016-11-10
10
Nederland Rotterdam
Noiram was hier 31 Aug 2016
Leuk om dit schip te bezoeken en de grandeur van 50 jaar geleden te ervaren....lekker lunchen en zonnen op het dek. Of je doet een leuke rondleiding en bezoekt de machinekamer en waant je een passagier op een luxe cruise..
Stad
  • unieke ervaring op een cruiseschip
  • -
Review geplaatst op 2016-11-04
9
Nederland
Noiram was hier 31 Aug 2016
Een bezoek aan het informatiecentrum Futureland in de Maasvlakte is zeer de moeite waard. Je leert vanalles over de aanleg en uitbreiding van dit werkgebied in Rotterdam. Ook een rondvaart is zeer aan te bevelen om al die bedrijvigheid in één van de grootste havens ter wereld van dichtbij te aanschouwen!
Reizen Met Kinderen Kunst & Cultuur
  • leerzaam
  • interessant
  • dichtbij
  • afhankelijk van het weer
Review geplaatst op 2016-11-10
10
Nederland
Noiram was hier 31 Aug 2016
Leuk om dit schip te bezoeken en de grandeur van 50 jaar geleden te ervaren....lekker lunchen en zonnen op het dek. Of je doet een leuke rondleiding en bezoekt de machinekamer en waant je een passagier op een luxe cruise..
Reizen Met Kinderen Kunst & Cultuur
  • unieke ervaring op een cruiseschip
  • -
Review geplaatst op 2016-11-04
10
Nederland Zuid-Holland
Noiram was hier 31 Aug 2016
Een erg interessante lokatie om te bezoeken. Prachtig erfgoed. De eeuwenoude bouwtechnieken die toegepast zijn om dit droogdok te bouwen zijn indrukwekkend. Weer volop in bedrijf na een grondige renovatie. Fijne uitleg met films en rondleiding.
Regio
  • historisch erfgoed
  • geen
Review geplaatst op 2016-11-04

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 31 | COMMUNITY-TOPPERS


Vissers tijdens zonsondergang. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Vissters tijdens zonsondergang door Antwan
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Esthers
4. Nieuwkomer: Marlous1310

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


WIN EEN VAKANTIE NAAR DUBAI TER WAARDE VAN € 2500
Zie jij een trip naar de nieuwste must-sees van Dubai wel zitten? Doe mee met onze online kennisquiz en maak kans op twee vliegtickets naar de stad én een Airbnb-voucher van € 1.000. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik