Nikki00

profiel Nikki00

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

11 May 2015

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'492411' door Nikki00 '492411' door Nikki00

AustraliëGreat Barrier Reef

AustraliëGreat Barrier Reef

Zeilen in de...Whitsu

Nikki00

Zeilen door de Whitsunday Islands is een geweldige manier om de Great Barrier Reef te zien. Er zijn verschillende maatschappijen die excursies naar de eilanden aanbieden en er is genoeg keus in het aantal dagen, soort boot en soort excursie. Wij hebben 3 dagen gezeild en gesnorkeld met Ozsail, een waanzinnige ervaring. De meeste boten vertrekken vanuit Airlie Beach.

'548885' door Nikki00 '548885' door Nikki00

Nieuw-ZeelandOtago

Nieuw-ZeelandOtago

Een uitzicht waar je.

Nikki00

Het is een flinke wandeling berg op, maar het uitzicht is het meer dan waard. Halverwege de hike naar de top van Roy's peak heb je dit schitterende uitzicht punt over Lake Wanaka. Het is een populaire foto en de reden dat velen de hike ondernemen.

'492782' door Nikki00 '492782' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Verlaten strand

Nikki00

De Eyre Peninsula wordt heel wat minder bezocht, de toeristen zijn voornamelijk Australiers zelf. Het is een prachtig gebied met witte stranden, ruige kustlijnen en veel wild life. Dit was een strand vlakbij Streaky Bay. Wij hadden het strand voor onzelf alleen.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (7)

'492456' door Hbplaatjes '492456' door Hbplaatjes

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Olifant en steenuil

Hbplaatjes

Deze foto is genomen in Mandawa. Dit was de eerste stad die we bezochten na Delhi. Mandawa is vooral bekend om zijn prachtige haveli's (oude koopmanshuizen). Deze haveli's zijn vaak prachtig bewerkt en beschilderd. Onder een schildering van een olifant had deze brahmaanse steenuil een mooi plekje gevonden.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Bangkok, die lawaaierige flitsende hoofdstad van het land van de glimlach. Wie er al geweest is, weet hoe de stad 'aanvoelt' en is er of VOOR of TEGEN. Dat merkte ik al toen we na Bangkok in Chiang Ma... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier