Nikki00

profiel Nikki00

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

11 May 2015

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Nikki00"

 • profile image comment
  Door Yvonne_lovestotravel• geplaatst op 13 May 2015 | 15:46:21

  Hoi Nicky, oh wat geweldig! Ziet er echt zo schattig uit, gaaf dat je in Australie bent geweest. Staat voor mij ook nog steeds hoog op mijn nog te zien reislijstje.

  Bericht aangepast op 10:17:16
 • profile image comment
  Door Sr-fotografie• geplaatst op 19 May 2015 | 07:52:05

  Superleuk en wat een ervaring. Ik zag dat je nu ook al in Australië zit. Succes met alle voorbereidingen en ik lees je waarschijnlijk hier wel ;-)

  Bericht aangepast op 13:08:12
 • profile image comment
  Door Sr-fotografie• geplaatst op 19 May 2015 | 06:42:39

  Hoi,
  Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Mijn blog was verdeeld in twee delen dus misschien heb je ook nog wat aan die andere. Ga je naar allebei de eilanden? Heel veel plezier alvast!

  Bericht aangepast op 13:07:57
 • profile image comment
  Door Lyske1980• geplaatst op 18 May 2015 | 10:40:21

  Ja, lijkt me inderdaad heel bijzonder... staat ook nog op mijn lijstje ;-)

  Bericht aangepast op 13:03:31
 • profile image comment
  Door Viona• geplaatst op 13 May 2015 | 19:19:22

  Hoi Nicky,
  Nee, wij hebben bij Sorrento (op Mornington peninsula) in Port Philip Bay met zeeleeuwen gezwommen en een poging gewaagd met wilde dolfijnen, maar dat lukte niet echt ;-)
  Ik zie dat je in Australië woont! Gaaf. Al lang? Voelt het als "thuis"? Ik hoor vaak dat het toch lastig is om echt te integreren in Australië.
  Welkom op de site trouwens!
  Groetjes, Viona

  Bericht aangepast op 12:41:35
 • profile image comment
  Door Channeke• geplaatst op 13 May 2015 | 06:33:03

  Hoi Nicky,

  Ik vind het ook erg leuk, werkt een beetje verslavend :-). Ik hoop nog veel foto's van je voorbij te zien komen!
  Groetjes, Chantal

  Bericht aangepast op 12:38:42
 • profile image comment
  Door Charita• geplaatst op 13 May 2015 | 06:09:54

  Dankjewel voor de tip!! Heb ik altijd moeite mee, ook bij Nederlands,... Dankjewel hoor (:

  Bericht aangepast op 12:38:39
 • profile image comment
  Door Hbplaatjes• geplaatst op 17 May 2015 | 10:34:26

  Hoi,
  Ik heb alleen bij deze man zo'n spijker gezien. Meestal zijn de vrouwen zwaarder "versierd" dan de mannen. Alleen bij de echt oudere mannen zie je nog wel heel aparte versieringen. Overigens zie je niet veel heel oude mensen.
  Groet, Henk

  Bericht aangepast op 14:08:07
 • profile image comment
  Door Hbplaatjes• geplaatst op 15 May 2015 | 22:22:02

  Hoi,
  Leuk dat je het uiltje bij je favorieten hebt gezet. Een mooi compliment.
  Groet, Henk

  Bericht aangepast op 14:02:58

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'492411' door Nikki00 '492411' door Nikki00

AustraliëGreat Barrier Reef

AustraliëGreat Barrier Reef

Zeilen in de...Whitsu

Nikki00

Zeilen door de Whitsunday Islands is een geweldige manier om de Great Barrier Reef te zien. Er zijn verschillende maatschappijen die excursies naar de eilanden aanbieden en er is genoeg keus in het aantal dagen, soort boot en soort excursie. Wij hebben 3 dagen gezeild en gesnorkeld met Ozsail, een waanzinnige ervaring. De meeste boten vertrekken vanuit Airlie Beach.

'548885' door Nikki00 '548885' door Nikki00

Nieuw-ZeelandOtago

Nieuw-ZeelandOtago

Een uitzicht waar je.

Nikki00

Het is een flinke wandeling berg op, maar het uitzicht is het meer dan waard. Halverwege de hike naar de top van Roy's peak heb je dit schitterende uitzicht punt over Lake Wanaka. Het is een populaire foto en de reden dat velen de hike ondernemen.

'492782' door Nikki00 '492782' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Verlaten strand

Nikki00

De Eyre Peninsula wordt heel wat minder bezocht, de toeristen zijn voornamelijk Australiers zelf. Het is een prachtig gebied met witte stranden, ruige kustlijnen en veel wild life. Dit was een strand vlakbij Streaky Bay. Wij hadden het strand voor onzelf alleen.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (7)

'492456' door Hbplaatjes '492456' door Hbplaatjes

IndiaRajasthan

IndiaRajasthan

Olifant en steenuil

Hbplaatjes

Deze foto is genomen in Mandawa. Dit was de eerste stad die we bezochten na Delhi. Mandawa is vooral bekend om zijn prachtige haveli's (oude koopmanshuizen). Deze haveli's zijn vaak prachtig bewerkt en beschilderd. Onder een schildering van een olifant had deze brahmaanse steenuil een mooi plekje gevonden.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Bangkok, die lawaaierige flitsende hoofdstad van het land van de glimlach. Wie er al geweest is, weet hoe de stad 'aanvoelt' en is er of VOOR of TEGEN. Dat merkte ik al toen we na Bangkok in Chiang Ma... Lees meer

Community updates

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

NIEUWE COLUMBUS-FOTOWEDSTRIJD

28-01-2021 We starten vandaag met een nieuwe fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen, hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 08 | Community-toppers


Radio Kootwijk. Foto: Henk Vanetie
1. Topfoto & -tip: Radio Kootwijk door Henk Vanetie
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Nikikwast

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik