Nielsdros

profiel Nielsdros

Naam

Niels Dros

Reviews

0

Foto's & tips

53

Blogs

0

Lid sinds

01 April 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Berlijn

Over mij

Hoi, ik ben Niels Dros, een 24 jarige avonturier met een passie voor fotografie en reizen. Ik wil altijd grenzen blijven verleggen en nieuwe dingen ontdekken. In het dagelijks leven ben ik student en ondernemer. Het meeste reis ik samen met mijn vriendin.

In de onderstaande video is een compilatie van een paar van onze reizen te vinden.

Mijn Motto

'Travel can be one of the most rewarding forms of introspection. '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

550D

Overige

- Manfrotto Statief - X Jib Carbon Fiber Statief - 18-200 mm Sigma Reiszoomlens - 18-55 mm Canon KitLens - 10-20 mm Sigma Groothoeklens

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (53)

'432474' door Nielsdros '432474' door Nielsdros

Groot-BrittanniëLonden

Groot-BrittanniëLonden

Typisch Londen!

Nielsdros

House of Parliament, de Big Ben, rode stadsbussen, de zwarte taxi's, wolken aan de lucht en fietspaden voor de ontelbare mountainbikers en wielrenners in de stad. Dit is Londen in één foto. Ik heb de foto laag bij de grond gemaakt, zo creëer je een interessant beeld en gefotografeerd met een groothoeklens om zoveel mogelijk van dit stukje Londen mee te nemen!

'482102' door Nielsdros '482102' door Nielsdros

TurkijeIstanbul

TurkijeIstanbul

"Kijken, kijken, niet

Nielsdros

De Grand Bazaar. Voor iedereen die in Istanbul geweest is klinkt de tekst uit de titel bekend in de oren. Feilloos worden we er uitgepikt. De Hollanders. Van alle buitenlanders hebben ze ons toch het minst graag in hun winkeltje. Wij gaan tenslotte minder snel over tot aankoop dan de gemiddelde Engelsman of Amerikaan. Een Indoor circus is wat het is. In de Grand Bazaar kun je allerlei Turkse producten kopen, van kruiden tot aan Turkse mozaïek lampen, prachtig servies en niet te vergeten de gigantische waterpijpen. Uiteraard word dit alles tegen een veel te hoge prijs aangeboden. Ik heb inmiddels twee weken doorgebracht in Istanbul en de bazaar en heb de kunst van het afdingen aardig goed onder de knie gekregen. Bij deze een handleiding voor afdingen van producten die ik zelf vaak toepas. [b]A.[/b] Bedenk van tevoren wat je maximaal aan het product wilt uitgeven. Wees streng voor jezelf en laat je niet van de wijs brengen. [b]B.[/b] Wees nonchalant en een tikkeltje ongeïnteresseerd alsof je het product niet nodig hebt en de verkoper het je aangepraat heeft. Hij heeft op die manier het idee dat hij zoveel mogelijk uit de kast moet halen om je te overtuigen om het product te kopen. [b]C.[/b] Producten eerst met gematigde interesse oppakken en bestuderen, vervolgens weer terugleggen en wanneer je de prijs van de verkoper heb gehoord gewoon weglopen. Hij zal je terugroepen en de prijs laten zakken [b]D.[/b]Maak in geen geval een overhaaste beslissing. Ook niet als een van je familieleden je pusht om je te haasten. [b]E.[/b] Altijd blijven lachen en vriendelijk zijn, de verkoper gaat jou echt geen korting geven als je onaardig doet. [b]F.[/b] Oefening baart kunst. Het zal de eerste paar keer nog wat onwennig zijn om af te dingen maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt is de markt groot genoeg om spullen te kopen. Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben, als je het eenmaal onder de knie hebt is het erg leuk als het keer op keer lukt! Mochten jullie nog suggesties/tips hebben dan hoor ik dat graag.

'434306' door Nielsdros '434306' door Nielsdros

Zuid-AfrikaDurban

Zuid-AfrikaDurban

Acacia Tree

Nielsdros

Naast de welbekende bomen in Madagaskar die op de kop lijken te staan (Baobab Tree) is dit toch wel een van de meest herkenbare bomen als je aan Afrika denkt: De Acacia Tree. Een boom die vanaf de tak vrij horizontaal doorgroeit waardoor hij een platte vorm aanneemt. Ik kwam deze boom op een van de wegen van het Kwazulu Natal Hluhluwe National Park tegen. Erg mooi.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (3)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'436555' door Mary54 '436555' door Mary54

SenegalPetite Cote en Sine-Saloum

SenegalPetite Cote en Sine-Saloum

Huisje boompje beestj

Mary54

We hebben er al flink wat kilometers opzitten en reden door een zeer afgelegen gebied waar weinig toeristen komen, daar zag ik dit moedertje zitten met haar kindje dat zich vastklemt aan mams want het was geen toeristen gewend, hier zag ik met recht het huisje,boompje en beestje.(Even openen a.u.b)

'436410' door Suuzer '436410' door Suuzer

BraziliëNoordoost Brazilie

BraziliëNoordoost Brazilie

Dream beach

Suuzer

In Brazilië heb ik een geweldige vakantie gehad, ik heb er veel gezien en gedaan, maar ook heerlijk genoten van de prachtige stranden, dit is mijn favoriete strand "Baia dos Golfinhos". Een heerlijke plek om te surfen en te relaxen. En je kunt hier goed dolfijnen spotten, ze zwemmen gewoon rondom je!

'416345' door Dragonfly '416345' door Dragonfly

CubaHavana

CubaHavana

Schilderachtig

Dragonfly

Vlakbij de kathedraal in Havana stad is een zijstraatje met een prachtig blauwgekleurd straatje. Er staan veel fietstaxi's en er zit een kunstschilder buiten mooie Cubaanse schilderijen te maken.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier