MvanderGriend

profiel MvanderGriend

Naam

M van der Griend

Reviews

0

Foto's & tips

39

Blogs

0

Lid sinds

30 May 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

Van 2013 was Ulanbataar. Verders

Over mij

Mijn allereerste verre reis ging naar India, in mijn uppie en met alleen een vliegticket op zak. Vrienden waren bang dat ik niet meer terug zou komen. Na deze reis had ik het virus helemaal te pakken en ga ik nog steeds naar bijzondere landen. Ik maak wel steeds minder foto's omdat ik wil genieten van het land. Ik ben ook van de momentopname, dus geen fotoshop of lang wachten op een moment om een foto te maken. Als ik iets zie, maak ik er meteen een foto van. Mijn profielfoto is in Irkutsk, Siberië gemaakt.

Mijn Motto

'Mijn middle name is: reizigster. Zo snel als het maar kan, moet ik er weer wat weken/maanden op uit. Het liefst naar verre bestemmingen. '

 

6 reactie(s) bij "MvanderGriend"

 • profile image comment

  ja, ik zag hem al paar keer weer voorbij komen. Lukte nog niet deze te openen. Misschien te groot? Te klein... maar op zich zou je dan een bericht moeten krijgen en zou het uploaden zelf al mislukken. Laat hem dan nu staan... dan kunnen ze kijken wat er aan schort. jij ook geen fan van voetbal? Groet Jantine.

  Door Jan10e • geplaatst op 2014-07-05 21:19:47
 • profile image comment

  Hoi Michele. Ik probeer je foto ijs ijs en ijs te openen en erop te reageren, maar hij opent niet correct. Als dat bij jezelf ook het geval is, dan is er een iets fout gegaan op de website. Als het zo blijft kun je morgen evt. een berichtje sturen aan Saphira, de webmaster via mailons... (link rechtsonder op deze pagina) Je andere foto's openen wel gewoon. Welkom hier trouwens. Groet Jantine

  Door Jan10e • geplaatst op 2014-07-05 19:29:13
 • profile image comment

  Hoi Michèle, graag gedaan , welkom op de site! `Groet ferdi

  Door vulture1960 • geplaatst op 2014-07-05 18:39:09
 • profile image comment

  Hallo M Nog een tip voor je. Als je reageert op iemand dan kun je het beste zijn naam of foto aanklikken en kom je op,zijn of hem persoonlijke pagina. Daar je reactie achterlaten anders wordt het w.s niet gelezen. Foto's beoordelen doe je door onder de foto het aantal sterren aan te klikken die jij het waard vind en dan een commentaar achterlaten. Veel plezier op de site Gr ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2014-07-05 15:23:25
 • profile image comment

  Hoi Ina, Dankjewel voor je tip! Ik werd inderdaad erg enthousiast.

  Door MvanderGriend • geplaatst op 2014-07-05 12:50:20
 • profile image comment

  Ik zie dat een enthousiast aan het plaatsen bent. Tip. Drie of vier verdeeld over een dag. Niemand ziet het meer zitten als iedereen zoveel foto's ineens plaatst om ze te bekijken en te beoordelen. Jij ook niet denk ik. Daar zou je een dagtaak aan hebben

  Door wisseschout • geplaatst op 2014-07-05 12:38:56

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'440296' door MvanderGriend '440296' door MvanderGriend

ColombiaMedellin

ColombiaMedellin

Met een kabelbaan ove

MvanderGriend

Op deze foto zat ik in een gondel, welke over de sloppenwijken van Medellin gaat. Soms ga je echt rakelings langs de huisjes. We zijn er onderweg ook uitgestapt om in een straatje iets te gaan drinken. Medellin is echt een superstad.

'440376' door MvanderGriend '440376' door MvanderGriend

ChiliValparaiso

ChiliValparaiso

Huis op rots

MvanderGriend

Deze foto is gemaakt in Valparaiso. In dit plaatsje was laatst een hele grote brand. Als je in één van de straatjes iets omhoog liep, had je een prachtig uitzicht op zee.

'441154' door MvanderGriend '441154' door MvanderGriend

ColombiaSanta Marta

ColombiaSanta Marta

Ongerept strandje in.

MvanderGriend

Deze foto heb ik genomen, na een dag wandelen door de Colombiaanse jungle. In het hutje heb ik geslapen, maar het was niet zo luxe als dat het lijkt. Er hingen hangmatten, maar omdat je natuurlijk op de wind ligt, was het er flink koud. En de zee maakte een herrie! We hebben geen oog dichtgedaan. Oja, ik ben het niet op de foto.

Community updates

WEBSITE UPDATE
03-06-2020 De thumbnail van bewerkte foto's worden weer in de juiste kleur weergegeven, zoals het origineel. Daarnaast zijn de punten die sinds afgelopen weekend onverwachts stil stonden weer met terugwerkende kracht bijgeschreven. Mochten jullie nog opmerkingen rondom de update hebben, mail dan naar communityhost@columbusmagazine.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 22 | Community toppers

Op ontdekkingstocht. Foto: Antwan

1. Topreview: Delft-eiland, Sri Lanka door Graaf
2. Topfoto & tip: Op ontdekkingstocht langs onbekende Filipijnse eilandjes door Antwan
3. Topblog: Slapen in de jungle van Bardiya door DeReisdame
4. Communitylid van de week: Kikienroute
5. Nieuwkomer: T.Luiten

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen

Eind deze week zal er een nieuwe fotowedstrijd starten met als thema: culinair.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik