Msaba

profiel Msaba

Naam

Marisa Saba

Reviews

0

Foto's & tips

121

Blogs

0

Lid sinds

27 December 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Ethiopië

Fav. stad

Cagliari, Kaapstad

Over mij

Ontdek, beleef, ruik, proef en vooral: geniet! Dit het liefst tijdens een rondreis op eigen gelegenheid door landen met een nog geheel eigen/pure cultuur en/of natuur.

Mijn Motto

'Ontdek, beleef, ruik, proef en vooral: geniet!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 40D

Overige

EFS 18 - 200 mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (121)

'322180' door Msaba '322180' door Msaba

EthiopiëDanakil

EthiopiëDanakil

Scherpe blik

Msaba

In de Danakil, in de omgeving van Dodom, liet een mooi en verlegen Afar meisje ons vol trots haar huis zien. Het huis (de typisch ovaalvormige hut) zie je in haar oog weerkaatst. De hutten zien er van binnen qua indeling ongeveer hetzelfde uit. Als je door de lage ingang naar binnen bent gekropen, ligt er links voor je een mat op de grond (de 'woonkamer'), waarop je mag gaan zitten en koffie krijgt aangeboden. Recht tegenover de ingang staat een bed en rechts is de 'keuken'.

'158111' door Msaba '158111' door Msaba

ChiliNoord Chili

ChiliNoord Chili

Spiegeling

Msaba

De Parinacota vulkaan weerspiegeld in het Chungara meer, op zo'n 4.400 meter hoogte. Deze schitterende plek bevindt zich in het Lauca Nationaal Park. Geweldig mooi en zeer bijzonder dat we toen geen enkele tegenligger zijn tegenkomen (behalve lama's). Een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven, kijken en genieten.

'504105' door Msaba '504105' door Msaba

TanzaniaOverige gebieden

TanzaniaOverige gebieden

Veilig bij mama

Msaba

Hongerige moederleeuw met één van haar drie welpjes in Ruaha Nationaal Park. Ze gromde als de welpjes wilden drinken, deze zocht wat troost, leek het.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'492815' door Hbplaatjes '492815' door Hbplaatjes

EthiopiëOmovallei

EthiopiëOmovallei

Spijker in je kop

Hbplaatjes

Deze foto is genomen tijdens een bezoek aan de Dassanech stam. Ze wonen helemaal in het zuidwesten van Ethiopië op d egrens met Kenia. De stam woont in een zeer droog gebied en is erg arm. Het "dorpje" bestond uit hutjes van riet en golfplaat. Het interieur bestond uit wat dekens/ vellen en potten en pannen. Deze oude man vile op door zijn ingevallen getekende gezicht, zijn vele oorbellen, maar toch ook door de spijker in zijn kin.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier