Moerman

profiel Moerman

Naam

Jasmijn Moerman

Reviews

0

Foto's & tips

38

Blogs

0

Lid sinds

15 September 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

San Francisco

Mijn Motto

'We zien wel!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Rebel T3i (600D)

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (38)

'321352' door Moerman '321352' door Moerman

SenegalDakar

SenegalDakar

Doorkijkje op slaven.

Moerman

Slaveneiland Goree is een bezoek zeker waard! Een van de vele plekken op de wereld waar de Nederlanders in vroegere tijden een minder plezierige (understatement!) indruk hebben achtergelaten. Het is een prachtig eiland met vele levendig kleuren. Behoorlijk toeristisch, met de ontelbare kunststalletjes/winkels. Maar een groot contrast met de drukke, grote stad Dakar.

'342232' door Moerman '342232' door Moerman

Dominicaanse RepubliekIsla Saona

Dominicaanse RepubliekIsla Saona

Mano Juan

Moerman

Boottocht naar en rondom Isla Saona. Onder andere aangemeerd bij het vissersdorpje Mano Juan. Erg leuk dorpje, vooral vanwege de mooie mensen en kleurrijke huizen en natuurlijk het fantastische uitzicht!

'342237' door Moerman '342237' door Moerman

Dominicaanse RepubliekIsla Saona

Dominicaanse RepubliekIsla Saona

Close up meisje op...

Moerman

Prachtige kinderen op Mano Juan! Omdat ze graag op de foto wilden, namen ze eigenlijk meteen een modellen pose in, zodra ik de camera op hen richtte. Ik wilde ook een meer spontane foto, met een normale blik. Vind het op deze foto best aardig gelukt! In kleur al mooi, maar door achteraf bewerking in B/W krijgt het net iets meer drama (vooral de, letterlijk schítterende, ogen!) Leuk detail zijn de strandkorreltjes op haar gezicht van de maagdelijk witte stranden in deze omgeving.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier