Melissadenharing

profiel Melissadenharing

Naam

Melissa den Haring

Reviews

2

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

21 July 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Fav. stad

Parijs

Over mij

Deze workaholic in de fruit met een druk prive leven is gek op reizen en alles wat ermee te maken heeft. Sinds een aantal maanden heb ik mijn reis- instagram genaamd : Little Dutch World (@littledutchworld)
Hierin kan je de gebaande en ongebaande paden zien van mijn reisleven. Naast mijn passie voor reizen heb ik een eigen paard en ben ik een fanatiek hardloopster (ook daarbij hoort training geven).
Ik probeer mijn werkleven met leuke reizen te combineren; Say yes to new adventures !

Mijn Motto

'Life is either a daring adventure or no life at all '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'565947' door Melissadenharing '565947' door Melissadenharing

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Richting de jeep na..

Melissadenharing

Na een prachtige zonsopkomst op de berg Penanjakan, uitkijkende op de Bromo vulkaan, loop je weer rustig naar je jeep toe en dat uitzicht is ook niet mis!

'569174' door Melissadenharing '569174' door Melissadenharing

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Strandbezoek...Kuta-L

Melissadenharing

Kuta Beach @Lombok is een mooi strand met helaas heel veel mensen die jou iets aan willen smeren. Toerisme komt hier steeds meer op, waardoor je beter dan een strand als Tangung Aan kan gaan, maar het neemt niet weg dat het er mooi uitziet met de bootjes en het blauwe water. Een middagje hier vertoeven kan makkelijk en de accomodaties in de buurt kan van luxe hotel tot hostel en Kuta is zeker een goede uitvalbasis om het zuiden van Lombok te ontdekken of uit te rusten van de Rinjani.

'566911' door Melissadenharing '566911' door Melissadenharing

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Waar de koeien nog...

Melissadenharing

Terwijl wij van Tangung Aan terug reden richting het plaatsje Kuta, moesten we abrupt stoppen.. en niet zomaar! Een vriendelijk man van het platteland liep midden op de weg met zijn koeien. De koeien moesten verplaatst worden gezien, het gras altijd ergens anders groener is. Het is mooi om te zien dat de man de koein netjes aan de kant liet gaan zodat het verkeer weer verder kon.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >