Marlies.f94

'1109917' door Marlies.f94 '1109917' door Marlies.f94

ChiliTierra del Fuego

ChiliTierra del Fuego

Koningspinguïns in...

Marlies.f94

De pinguïnkolonie van Tierra del Fuego is de best bereikbare kolonie van deze soort. Sinds ongeveer 10 jaar geleden hebben ze zich gevestigd op de plek en je kunt ze het best bezoeken met een tour vanuit Punta Arenas, of zelf een auto huren in Ushuaia.

'1109805' door Marlies.f94 '1109805' door Marlies.f94

ChiliTorres del Paine NP

ChiliTorres del Paine NP

Torres del Paine -...

Marlies.f94

Na onze W-trek in het nationale park Torres del Paine hebben we nog een overnachting gedaan op camping Pehoe. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het hele gebergte, zoals je op de foto kunt zien. Na alle drukte van de W-trek was dit een verademing. Een bestemming die vele toeristen laten liggen omdat het niet in de beroemde W-trek zit. De zonsondergang was prachtig en de volgende ochtend zijn we nog naar Mirador Condor gelopen voor een ander prachtig uitzicht. Een absolute aanrader voor mensen die niet de hele W willen of kunnen lopen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier