Marita55

profiel Marita55

Naam

Marita55 Spauwen

Reviews

2

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

04 November 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Noorwegen

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Kodak

Model

EasyShare MD41

Overige

iPhone 4

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'543207' door Marita55 '543207' door Marita55

ZwedenUppsala

ZwedenUppsala

Zonsondergang

Marita55

In Zweden kun je - na een heerlijke dag kanoën op prachtige uitgestrekte meren - zelf-gevangen vis op de barbecue bereiden en intussen genieten van een romantische zonsondergang.

'554881' door Marita55 '554881' door Marita55

OostenrijkTirol

OostenrijkTirol

Bruiloft op de berg!

Marita55

Afgelopen vrijdag hebben we met familie en vrienden de bruiloft van mijn dochter en schoonzoon gevierd bovenop deze berg achter in het Ötztal in Oostenrijk, in Hohe Mut Alm op 2670 m. hoogte: het was in één woord sprookjesachtig!!

'562135' door Marita55 '562135' door Marita55

ZwitserlandGraubünden

ZwitserlandGraubünden

Geologieles in de...p

Marita55

Prachtige autotocht gemaakt door het gebied van de bovenstroom van de Rijn, Rheinschlucht (zie www.rheinschlucht.ch). Daar een heuse praktijkles geologie gehad van mijn jongste zoon die in Zürich woont en werkt als glacioloog. Ongeveer 10.000 jaar geleden is daar een enorme berg in een keer met donderend geweld in elkaar gestort. Daardoor stroomde een heel dal vol met puin dat intussen totaal samen geperst is en weer nieuwe rotsen heeft gevormd. De Rijn die hierdoor eerst was geblokkeerd, heeft zich er weer opnieuw doorheen geperst. Deze geologische verklaring voor de bijzondere lichtgrijze rotsformaties in dit gebied is pas halverwege de vorige eeuw ontdekt.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (12)

'556484' door JSpauwen '556484' door JSpauwen

NederlandNoord Brabant

NederlandNoord Brabant

Zonsondergang met...v

JSpauwen

Gisteravond heb ik deze prachtige zonsondergang aan de Maas bij Grave gefotografeerd. Er kwam net een vrachtboot voorbijvaren. Ik heb mijn statief gebruikt om een zo scherp mogelijke foto te maken. Ik raad je aan om 's avonds eens met je camera erop uit te gaan om te experimenteren met verschillende instellingen en standpunten. Het levert foto's met verrassende effecten op.

'556449' door JSpauwen '556449' door JSpauwen

TanzaniaMikumi NP

TanzaniaMikumi NP

Lilac-breasted Roller

JSpauwen

De lilac-breasted Roller is een kleurrijke vogel, die je overal in Afrika ziet. Persoonlijk vind ik hem het mooiste in de vlucht als hij zijn diepblauwe vleugels uitspreidt. Hij zit meesten op een hoge tak of telefoondraad langs wegen op zoek naar een prooi.

'556287' door JSpauwen '556287' door JSpauwen

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Opwaaiende gewaden

JSpauwen

Een van de mooiste momenten op Zanzibar vond ik het uur ( zo rond 5 uur) dat de inheemse vrouwen over het witte strand flaneerden in hun prachtige kleurrijke kleding. Door de stevige bries waaiden de omslagdoeken op, waardoor het geflaneer een nog mooier schouwspel werd. Ondertussen zaten we op het terras van het hotel te nippen aan een Passionfruitcoctail met dit uitzicht. Wat wil je nog meer!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier