MarcelB

profiel MarcelB

Naam

Marcel Bavelaar

Reviews

2

Foto's & tips

164

Blogs

0

Lid sinds

13 September 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

China

Fav. stad

Lhasa - Istanbul

Over mij

Tot nu toe de meest fantastische ervaring was de reis door Tibet! Vooral de sterrenhemel boven de Himalaya is echt fantastisch en adembenemend. Ik heb de melkweg nog nergens zo mooi kunnen zien.

***

Ik ben mijn analoge foto's van 2004 Tibet/China/Nepal te digitaliseren. De kwaliteit is minder maar zo kan ik toch iets laten zien van deze prachtige landen.

Mijn Motto

'blijf onopvallend en geniet!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D1, D200 & F4

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (164)

'553107' door MarcelB '553107' door MarcelB

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Broadchurch

MarcelB

De overbekende klif uit de politiethriller Broadchurch. Het plaatsje heet Westbay en het is een prachtig landschap om doorheen te rijden. Vooral veel Engelsen "toeristen" en typisch Engels dorpjes met veel fish and chips.

'188578' door MarcelB '188578' door MarcelB

TibetLhasa

TibetLhasa

Gebedsrol Tibet

MarcelB

Tibetaanse gebedsrol. De, vaak van koper, rol wordt rondgedraaid om de opschriften, vaak een mantra, de wereld in de "strooien". De meest voorkomende mantra is Om Mani Padme Hum wat betekent: De Juweel in de Lotus. De rol is ca. een meter hoog en is gaan glimmen waar d ehanden worden geplaatst.

'553018' door MarcelB '553018' door MarcelB

Groot-Brittannië

Groot-Brittannië

Typisch Engeland

MarcelB

Het prachtige oude Engeland. Broadchurch is het dorpje waar de foto is genomen. Van de overbekende politiethtiller. Een prachtig landschap voorbij Southampton. Een aarader om een rondreis te maken.

Mijn fans (1)

Ik ben fan van (5)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'231922' door Dianethone '231922' door Dianethone

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Kenai Fjords NP

Dianethone

Kenai Fjords National Park in Akaska. Een hele dag met een boot op het water op zoek naar walvissen,zeeleeuwen,zeevogels.....en dan tot aan de voet van deze gletsjer...een muur van ijs waar regelmatig met luide knallen stukken ijs afbraken en in zee vielen,een echt spektakel!!

'221947' door Esther '221947' door Esther

ItaliëRome

ItaliëRome

Colosseum

Esther

Ach hoeveel foto's zullen RR's al gemaakt hebben van dit gebouw, het Colosseum in Rome. Hier mijn versie. Hoewel vaak gefotografeerd blijft het een prachtig gebouw.

'213174' door Biancavanderwerf '213174' door Biancavanderwerf

ChinaBeijing

ChinaBeijing

Lake of jade

Biancavanderwerf

China heeft prachtige stadsparken. Parken waar je ook echt over de hoofden kan lopen (speciaal met de Nationale Feestweek) het was hier 1 groot gekkenhuis!!! Ik moest echt een heeeeeele tijd wachten om wat leegte te krijgen..... Die Chinezen klauterden de hele tijd voor-naast-op het beeld :-)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier