ManonB79

profiel ManonB79

Naam

Manon Biesta

Reviews

0

Foto's & tips

57

Blogs

1

Lid sinds

02 March 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Kenia

Fav. stad

Granada (NIC), SF, NY

Over mij

Vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken; mensen, eten, steden, landen... Ga ook graag te paard de natuur in. Fotograferen doe ik nog niet lang, maar heb het altijd al erg leuk gevonden om herinneringen vast te leggen. In het bijzonder wil ik graag VLINDERS vasteggen, daar heb ik iets speciaals mee.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk moois ontdekken van de wereld!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 450d

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (57)

'474518' door ManonB79 '474518' door ManonB79

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

De enige plek waar je

ManonB79

Je moet er wel even voor naar Westpunt rijden, maar alleen de trip er naar toe is al fantastisch! Je kan daar werkelijk van alles wat er leeft op het eiland eten en het smaakt allemaal nog goed ook. De Leguanen soep is wel een van hun bekendste specialties naast de gestoofde geit. Een heel aparte plek vol interessante mensen en heerlijk en apart eten.

'257366' door ManonB79 '257366' door ManonB79

Costa RicaLiberia

Costa RicaLiberia

Mariposa

ManonB79

Net vetrokken vanuit Liberia en meteen al onderweg stoppen om even te pinnen. En ja hoor daar zat ie bij een plasje water! Omdat ik een enorme fan van vlinders ben was CR erg gaaf. En heb uiteraard meteen de spaanse benaming geleerd, Mariposa.

'258042' door ManonB79 '258042' door ManonB79

Costa RicaPuerto Limón

Costa RicaPuerto Limón

Hapje

ManonB79

Toen we even op een terasje zaten kwam ineens uit het niets een leguaan onze kant op. De mensen daar bleken hem witte kool te voeren en dat wilde die weer graag hebben. Mooie gelegenheid dus om eens een reportage te maken. Het is me overigens maar een keer gelukt om em met zn mond open erop te krijgen!

Laatste blogs (1)

Nog maar net een paar dagen in Costa Rica en nu al totaal geen besef meer van tijd en welke dag het is, kortom helemaal goed! We gingen nu maar eens Cahuita ontdekken, want we hebben er genoeg van ge... Lees meer

Ik ben fan van (4)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier