Malika

profiel Malika

Naam

Malika Nekhla

Reviews

1

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

28 October 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Ierland

Fav. stad

Londen

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'565740' door Malika '565740' door Malika

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Stilte in New York...

Malika

New York City, de stad die nooit slaapt. Neem dit gerust letterlijk want hoe fantastisch New York ook is, het is er verdomd moeilijk om jezelf te horen denken. Tijdens één van mijn wandelingen in de stad had ik even nood aan wat rust en die vond ik hier. De bibliotheek in het midden van de stad is een prachtig gebouw en één van de weinige plekken waar je even de drilboren en sirenes kan vergeten. Voor wat kalmte, koelte en cultuur is er dus geen betere plek dan deze. Om nog maar te zwijgen van de prachtige lichtinval. Een serene plek in een soms wat overweldigende stad.

'565830' door Malika '565830' door Malika

AustraliëAdelaide

AustraliëAdelaide

Adelaide sunset

Malika

één van de vele prachtige zonsondergangen in Adelaide bij Glenelg beach. De warme gloed weerspiegelt de hitte die ons gedurende de dag verschroeid heeft. Wear sunscreen.

'565758' door Malika '565758' door Malika

AustraliëGold Coast

AustraliëGold Coast

Waiting for the waves

Malika

En toen stonden ze daar. Alsof ze erom vroegen gefotografeerd te worden. Het witte strand, de diepblauwe zee en twee surfers met board onder de arm. Een cliché dat onder de stralende zon het perfecte onderwerp bood voor mijn momentopname. Byron Bay, het walhalla voor surfers.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik