Malai

profiel Malai

Naam

Malai de Lone

Reviews

0

Foto's & tips

40

Blogs

0

Lid sinds

05 March 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Bangkok

Over mij

Reizen is voor mij een geweldige ervaring om zo te leren van de natuur en mensen.

Mijn Motto

'Reizen is groeien'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

600D

Overige

Canon PowerShot S95

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (40)

'445906' door Malai '445906' door Malai

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Vis conserveren

Malai

Deze foto is gemaakt op het eiland Sao Jorge vlakbij faja dos Cubres. Wij parkeerden onze auto bij het kerkje en pal naast onze auto lagen deze gepekelde vissen te drogen op een muurtje. Misschien niet heel hygiënisch met alle uitlaatgassen van auto's en quads die voorbij komen, maar wel goed gebruik maken van het klimaat.

'445230' door Malai '445230' door Malai

PortugalAzoren

PortugalAzoren

De avond valt over...

Malai

Na te hebben gegeten in een restaurant op Pico bij Areia Larga konden we bij het zwarte 'strand' genieten van de zonsondergang. Hierbij hadden we ook nog eens uitzicht op het eiland Faial.

'428772' door Malai '428772' door Malai

SurinameCoronie

SurinameCoronie

No pisie dja!!

Malai

Onderweg ergens in Coronie kwamen wij bij een benzinepomp deze tekst tegen op de muur. Het plassen tegen de muur wordt niet dus gewaardeerd. Voor ons lijkt dit logisch, maar dit blijkt niet voor iedereen zo vanzelfsprekend te zijn. Gelukkig was er een toilet bij de pomp, dus was deze actie ook overbodig.

Ik ben fan van (4)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (9)

'450749' door TicoTica '450749' door TicoTica

Sri LankaWest Sri Lanka

Sri LankaWest Sri Lanka

Traditionele bootjes

TicoTica

Deze traditionele bootjes zagen we voor de kust ergens in het Westen van Sri Lanka. Ze werden gebruikt voor de visvangst. Tijdens de Tsunami zijn er veel van verwoest en zie je ze minder als vroeger. Tegenwoordig zie je de modernere variant vaker. Begrijpelijk maar ik zie toch liever deze... Geopend komt de foto het mooist tot zijn recht.

'446077' door Vulture1960 '446077' door Vulture1960

MarokkoErg Chebbi

MarokkoErg Chebbi

Golvende duinen met..

Vulture1960

Erg Chebbi we kwamen aan op onze kamelen waar we bij ons tentenkamp zouden overnachten. Als de zon dan ondergaat, je staat boven op een grote zandhoop en je kijkt naar beneden dan geniet je enorm, maar tegelijkertijd vool je je ook heel erg klein!

Community-updates

EDITIE 115 | De mooiste winterzonbestemmingen

20-12-2022 Columbus Travel editie 115 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de lekkerste zonvakanties buiten het hoogseizoen. Van Thailand tot Madeira en van de Caraïben tot Kroatië. Bestel de editie hier >

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

DE LAATSTE KEER: DE COMMUNITY-TOPPERS VAN DE WEEK


Croda del Becco. Foto: MirandaNoomen
Topfoto & -tip: Croda del Becco door MirandaNoomen
Communitylid van de week: Agrotewal

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >