MMunozAlexandre

profiel MMunozAlexandre

Naam

Miguel Munoz Alexandre

Reviews

3

Foto's & tips

13

Blogs

3

Lid sinds

29 March 2013

Favorieten

Fav. land

Nicaragua

Over mij

Het is de hoogste tijd om deze magische wereld meer te verkennen.

Reizen is altijd mijn grootste passie geweest. Het leren kennen van nieuwe culturen en gebruiken,, eten en drinken, architectuur, de prachtige natuur/landschappen en alles wat erbij komt kijken.

De mooiste momenten leg ik graag vast op camera en hoop hierbij mensen te inspireren om ook op pad te gaan en de wereld te verkennen en te zien dat een reis veel meer is dan alleen mooie plekken bezoeken, maar een grote levensles.

Mijn Motto

''Explore, Dream & Discover''

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

800d

Overige

Huawei P30 Pro

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'550188' door MMunozAlexandre '550188' door MMunozAlexandre

Costa RicaPuerto Viejo

Costa RicaPuerto Viejo

Pura vida!

MMunozAlexandre

Er is niets mooiers dan de avond beginnen met een nieuwschierige luiaard dat even uit de hoge boom een kijkje komt nemen. Na mijn reis door Costa Rica, waar ik helaas een groot deel van het land niet heb kunnen zien vanwege orkaan Otto, heb ik zeker La Pura Vida, het pure leven, ervaren!

'550082' door MMunozAlexandre '550082' door MMunozAlexandre

NicaraguaLeon

NicaraguaLeon

Razend snel de vulkaa

MMunozAlexandre

Zodra je met de jeep de koloniale stad León achter je laat, komt de prachtige natuur tevoorschijn. Lage uitgestrekte vlaktes dat omringd is door vulkanen. Eenmaal aangekomen bij de Cierro Negro; een zeer actieve vulkaan van 728m hoog; begint de 50min klim omhoog met onvergetelijke uitichten op vulkanen, bergen, het groene landschap en de Pacific coast. De kleuren van de grond veranderen van zwart naar bruin/rood hoe hoger je komt en je voelt het zand steeds heter worden. Na genoten te hebben van de uitzichten en de dampen uit de grond, begin je aan de daling. Op een speciaal bord van hout dan lijkt op een snowboard ga je zittend (of staand) van een helling a 41/45% stijl naar beneden in nog geen 2 minuten!

'550195' door MMunozAlexandre '550195' door MMunozAlexandre

IndonesiëJakarta

IndonesiëJakarta

Gekkenhuis!

MMunozAlexandre

Nergens heb ik nog zo'n groot contrast gezien tussen rijk en arm in een stad. Zo loop je door de sloppenwijken voor de haven, Sunda Kelapa, en zo sta je in een mega winkelcentrum waar iedereen volop aan het shoppen is. Ondanks het geen schone stad is, is het toch prachtig om zoveel Nederlandse gebouwen, bruggen en namen te zien. Terug in de tijd ga je hier zeker.

Laatste blogs (3)

Er is geen betere manier om echt ondergedompeld te worden tussen de lokale bevolking door een stuk te lopen door de straten in en rondom de Makola markt. Van de ene verbazing naar de volgende. Pr... Lees meer

Laoximen is een van de oudste pre-koloniale wijken in de stad Shanghai. Vanaf People's square ben ik gaan lopen naar deze wijk midden in de stad. Ook kan je de metro pakken, maar ik wil graag de... Lees meer

Bij aankomst word je direct al meegenomen door de fijne sfeer in dit Zuid Amerikaanse land.muziek overal op de straten, vele families en vrienden die samenkomen op de stranden en straten van de stad.O... Lees meer

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik