MHamelink

profiel MHamelink

Naam

M Hamelink

Reviews

1

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

21 December 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Italië

Fav. stad

New York

Over mij

Hoi, ik ben Marlou en hou enorm van reizen. Het maakt niet uit of het nu dichtbij of aan de andere kant va de wereld is. Overal is er wel iets moois of bijzonders te vinden.

Mijn Motto

'Geniet van elk moment!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

PowerShot SX50 HS

Overige

Ik maak filmpjes met mijn Nikkei X6 Mini Camera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'566388' door MHamelink '566388' door MHamelink

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Bryce Canyon

MHamelink

Bryce Canyon vonden wij één van de mooiste parken die wij hebben gezien in de Verenigde Staten. Het is zo'n totaal ander landschap dat het eventjes lijkt alsof je op een andere planeet bent. Zeker een leuke wandeling maken waarbij je afdaalt en tussen de hoodoos loopt. Dit geeft weer een totaal andere belevenis. Ga vooral 's-ochtends op tijd of aan het eind van de middag. Dan is het er heerlijk rustig.

'562248' door MHamelink '562248' door MHamelink

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Dolfijnen spotten bij

MHamelink

Om 06.45 werden we opgehaald en mochten achterop de scooter bij Made en zijn zoon van Beautiful Fish. We waren alleen met Made op de boot, verder waren er geen boekingen. Dus de hele boot voor ons! Wat hebben we genoten. We hebben erg veel dolfijnen gezien. Ze kwamen ook vlak voor en naast de boot zwemmen. Made is geduldig en jaagt de dolfijnen niet op. Hij doet dit werk al lang en kent de dolfijnen dus goed. Een echte aanrader als je dolfijnen wilt spotten in Lovina.

'562207' door MHamelink '562207' door MHamelink

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Sekumpul watervallen

MHamelink

De sekumpul watervallen zijn prachtig. Ze liggen diep verscholen in de jungle van Bali. Tijdens een steile afdaling wordt je al beloond met een prachtig uitzicht. Eenmaal beneden gekomen kan je naar links om de sekumpul watervallen te bewonderen. Wanneer je terug loopt kan je ook nog naar de Fiji watervallen. Daar zijn nog 7 watervallen te bewonderen. Toen wij er waren was het rustig, maar een paar andere toeristen. Neem je tijd voor de weg terug naar boven, deze is minder stijl. Wij vonden dit de mooiste watervallen van Bali!

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >