MHamelink

profiel MHamelink

Naam

M Hamelink

Reviews

1

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

21 December 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Italië

Fav. stad

New York

Over mij

Hoi, ik ben Marlou en hou enorm van reizen. Het maakt niet uit of het nu dichtbij of aan de andere kant va de wereld is. Overal is er wel iets moois of bijzonders te vinden.

Mijn Motto

'Geniet van elk moment!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

PowerShot SX50 HS

Overige

Ik maak filmpjes met mijn Nikkei X6 Mini Camera

Laat een reactie achter

3 reactie(s) bij "MHamelink"

 • profile image comment
  Door Photofreak• geplaatst op 20 Aug 2017 | 18:16:50

  Hoi Marlou,
  Als je een reactie op iemand wil geven dan even het kleine fotootje of de naam aanklikken en dan kom je op de profielpaginavan diegene :-)
  Succes!
  Groetjes, Ina

  Bericht aangepast op 14:32:25
 • profile image comment
  Door MHamelink• geplaatst op 20 Aug 2017 | 17:07:04

  Hoi Ina,

  Bedankt voor je tip. Ik ben nog een beetje aan het uitvogelen hoe het allemaal werkt.
  Groetjes, Marlou

  Bericht aangepast op 18:11:56
 • profile image comment
  Door Photofreak• geplaatst op 20 Aug 2017 | 16:59:34

  Hoi M,
  Als ik je even een tip mag geven. Plaats niet meer dan 3 foto's verspreid over de dag. Dan krijgen ze in ieder geval de aandacht die ze verdienen en hebben anderen ook de kans om foto's te plaatsen.
  Veel plezier op de site.
  Groetjes, Ina

  Bericht aangepast op 18:11:46

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'566388' door MHamelink '566388' door MHamelink

Verenigde StatenUtah

Verenigde StatenUtah

Bryce Canyon

MHamelink

Bryce Canyon vonden wij één van de mooiste parken die wij hebben gezien in de Verenigde Staten. Het is zo'n totaal ander landschap dat het eventjes lijkt alsof je op een andere planeet bent. Zeker een leuke wandeling maken waarbij je afdaalt en tussen de hoodoos loopt. Dit geeft weer een totaal andere belevenis. Ga vooral 's-ochtends op tijd of aan het eind van de middag. Dan is het er heerlijk rustig.

'562248' door MHamelink '562248' door MHamelink

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Dolfijnen spotten bij

MHamelink

Om 06.45 werden we opgehaald en mochten achterop de scooter bij Made en zijn zoon van Beautiful Fish. We waren alleen met Made op de boot, verder waren er geen boekingen. Dus de hele boot voor ons! Wat hebben we genoten. We hebben erg veel dolfijnen gezien. Ze kwamen ook vlak voor en naast de boot zwemmen. Made is geduldig en jaagt de dolfijnen niet op. Hij doet dit werk al lang en kent de dolfijnen dus goed. Een echte aanrader als je dolfijnen wilt spotten in Lovina.

'562207' door MHamelink '562207' door MHamelink

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Sekumpul watervallen

MHamelink

De sekumpul watervallen zijn prachtig. Ze liggen diep verscholen in de jungle van Bali. Tijdens een steile afdaling wordt je al beloond met een prachtig uitzicht. Eenmaal beneden gekomen kan je naar links om de sekumpul watervallen te bewonderen. Wanneer je terug loopt kan je ook nog naar de Fiji watervallen. Daar zijn nog 7 watervallen te bewonderen. Toen wij er waren was het rustig, maar een paar andere toeristen. Neem je tijd voor de weg terug naar boven, deze is minder stijl. Wij vonden dit de mooiste watervallen van Bali!

Community updates

DIT IS DE NIEUWE COLUMBUS!

01-04-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 98! In deze nieuwste editie gaan we op safari in Europa en duiken we in het avontuur op Raja Ampat in Indonesië, op Malta en in Iran. We roadtrippen langs de Engelse zuidkust en vinden het geluk in Bhutan. En dat is nog lang niet alles ... 

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 15 | Community-toppers


Alleen aan de Noordzee. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Alleen aan de Noordzee door Mitevisuals
2. Review: Kham, China door Your Travel Reporter
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer: Canipel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Welke plek is Wereldwonderwaardig, maar nog niet platgetreden? In onze nieuwe fotowedstrijd gaan we op zoek naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. Stuur jouw Wereldwonder-fototip in!

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik