MDictus

profiel MDictus

Naam

M.T.A. Dictus

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

1

Lid sinds

25 December 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Jordanië

Fav. stad

Stockholm

Over mijn camera

Merk

Samsung

Model

NX30 Systeemcamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'570705' door MDictus '570705' door MDictus

JordaniëPetra

JordaniëPetra

Siq - Petra

MDictus

De zon is nog maar net op en we gaan een bezoek brengen aan de oude stad Petra in Jordanië. Door met zonsopkomst op pad te gaan zijn we de grote groepen toeristen voor en hebben we de Siq bijna helemaal voor ons zelf. De Siq een 2km lange kloof die uiteindelijk uitkomt bij een prachtige tempel, The Treasury. Vanaf daar is het mogelijk verder de oude stad in te wandelen. Jammer dat deze kloof maar een kleine 2km lang is, het is zo mooi.

'570240' door MDictus '570240' door MDictus

BraziliëIguazu

BraziliëIguazu

Iguazu Brazilië

MDictus

De Iguazu watervallen zijn behoorlijk binnen de gebaande paden maar echt een must see! Het geluid van het neer denderende water is oorverdovend en tegelijkertijd prachtig om naar te kijken. Bezoek zowel de Braziliaanse zijde als de Argentijnse zijde, beiden zijn totaal verschillend. Deze foto maakte ik aan de Braziliaanse zijde (september 2016) met ideale weersomstandigheden.

'570922' door MDictus '570922' door MDictus

BraziliëRio de Janeiro

BraziliëRio de Janeiro

Favela Rio de Janeiro

MDictus

Op de weg terug naar beneden van de Corcovado berg in Rio de Janeiro ben ik even blijven staan om een foto te maken van een van de vele favela's die de stad heeft. Deze is speciaal omdat hier de videoclip van They Don't Care About Us is opgenomen in de jaren 90. We bezochten Brazilië net na de olympische spelen van 2016. Een Nederlander die al jaren woont en werkt in Rio uitte zijn zorgen over de toekomst van de stad en de favela's. Veel van de sloppenwijken zijn schoon geveegd in aanloop naar het WK voetbal en de Olympische Spelen. Ondertussen is de stad Rio de Janeiro zo goed als failliet en vraagt men zich af hoe lang de aanwezigheid van de politie en het leger nog gefinancierd kan worden in de favela's.

Laatste blogs (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier