Lockvos

profiel Lockvos

Naam

X Xx

Reviews

0

Foto's & tips

70

Blogs

0

Lid sinds

02 January 2014

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Lockvos"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 02 Jun 2014 | 11:52:17

  Beste M Vos,

  Helaas hebben we je foto 'Scharminkel' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangenschap te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 18:29:21
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 29 May 2014 | 21:26:15

  Hoi Lockvos,
  Wellicht heb je ook een voornaam dat maakt het reageren op je wel iets symphatieker. Je plaatst mooie foto's maar wel een beetje veel op een dag. Tip van mij is doe er maximaal drie per dag en liefst een beetje gespreid over de dag en je zal zien dat je foto's nog meer waardering en reacties krijgen. Je kunt het nog leuker maken als jezelf ook op de anderen gaat reageren en waarderen want dat wordt door iedereen zeer op prijs gesteld.uiteraard bepaal je zelf wat je wilt op deze site maar als we allemaal zoveel foto's op een dag plaatsen dan is het voor velen niet meer bij te houden. Blijf vooral plaatsen en heb vooral veel plezier hier op de site.
  Groetjes.
  Pleun.

  Bericht aangepast op 18:23:17
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 11 May 2014 | 20:22:14

  Haha dat geeft niks. En het is ook geen verplichting ofzo. Maar je ziet het nu: Nu je wat minder achter elkaar post krijgen je foto's veel meer reacties. En dat is toch wel heel leuk, om van anderen te horen wat ze ervan vinden! Hopelijk heb je veel plezier hier, je foto's zijn heel mooi!

  Bericht aangepast op 17:50:16
 • profile image comment
  Door Inge55• geplaatst op 03 May 2014 | 22:10:16

  helemaal mee eens Je krijgt ook veel meer reactie op je foto

  Bericht aangepast op 17:34:00
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 03 May 2014 | 12:26:19

  Hallo mede-reisreporter!
  Je bent nogal fanatiek met het plaatsen van foto's! Haha! Je enthousiasme siert je, maar ik adviseer je toch om je foto's wat meer gespreid te plaatsen. Wanneer één iemand zoveel achter elkaar plaatst, worden foto's van andere reporters snel van de hoofdpagina verdrongen en krijgen deze niet de aandacht die je verdienen. Ook je eigen foto's zullen dan minder aandacht krijgen, wat heel jammer is want ze zijn de moeite waard, boeiende bestemmingen ook!
  Richtlijn is een foto of drie per dag, meer of minder mag natuurlijk altijd, het is maar een advies! Foto's waar nog geen reacties zijn kun je nog verwijderen, en op een ander tijdstip plaatsen, zodat ze meer aandacht krijgen. Zoals gezegd; Het is maar een advies, want ik vind vooral dat iedereen op zijn eigen manier plezier mag beleven aan deze mooie site!! Maar het is leuk als we allemaal de kans hebben om onze foto's te laten zien op de hoofdpagina!
  Veel plezier verder op deze site en fijn weekend!
  Groet,
  Hans

  Bericht aangepast op 14:35:09
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 30 May 2014 | 17:07:08

  Hoi M Vos, geen idee mof je een jongen of meisje bent! Zie net dat je mijn foto voedertijd waardeert met 4 sterren. Dat mnag. Niets mis mee. Maar graag hoor ik het wel als je kritiek of verbeter punten hebt! , of wat ik moet doen in jouw ogen om 5 sterren te krijgen voor een foto! Groet Ferdi

  Bericht aangepast op 12:57:51
 • profile image comment
  Door Ivonne• geplaatst op 16 May 2014 | 17:34:17

  Hoi,
  leuk dat je mijn foto van de zandduinen favoriet hebt gemaakt!

  groetjes,
  Ivonne

  Bericht aangepast op 11:49:14
 • profile image comment
  Door Lockvos• geplaatst op 08 May 2014 | 05:30:35

  Oeps

  Hallo Hans
  Was de eerste keer dat ik foto´s plaatste.
  Geen idee dat dit de richtlijn was.
  Ik zal er rekening mee houden.

  groet

  Bericht aangepast op 18:55:13

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (70)

'432682' door Lockvos '432682' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Duinen in Dunhang

Lockvos

Je rijdt door Dunhang over een keurige asfaltweg. Aan weerskanten huizen en een tempel. Niets bijzonders. Maar dan houdt opeens de weg op en daar, achter de bomen en een poort, stap je de woestijn in. Een vreemde ervaring, omdat de overgang zo abrupt is.

'435335' door Lockvos '435335' door Lockvos

BirmaTaunggyi

BirmaTaunggyi

Stille wachters

Lockvos

Op een paar uur rijden van Inle Lake ligt het tempelcomplex van Kakku. Toen wij er waren in augustus 2009 was het nog niet zolang opengesteld voor toeristen. Er staan 2467 stupa´s dicht bij elkaar op een vrij klein terrein. Hierdoor ziet het er indrukwekkender uit dan dat ze verspreid zouden staan.

'432686' door Lockvos '432686' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Kapper

Lockvos

Aan de rand van de grote veemarkt in Kashgar deden de kappers goede zaken.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (8)

'456368' door Neretslok '456368' door Neretslok

BirmaYangon

BirmaYangon

Vegen

Neretslok

Het is een grote eer om de Shwedagon pagode te mogen vegen. De dames die het mogen doen staan dan ook vol ongeduld te wachten totdat ze mogen beginnen. Sommige hebben zelfs twee bezems. Ze stellen zich voor het vegen in lange rijen op, meestal twee achter elkaar, en lopen dan langzaam door. Een wonderlijk gezicht.

'453458' door Dragonfly '453458' door Dragonfly

DuitslandBerlijn

DuitslandBerlijn

Postambt

Dragonfly

We liepen al uren door de stad en ik was het eigenlijk wel zat. We zagen het postambt en kwamen dichterbij en Ben voelde aan de deur. Die was open! We slopen naar binnen, de oude met vloerbekleding bekleedde trappen op naar boven. Smalle gangen en kleine deurtjes, tot aan de zolder. Enorm en oud. Urbex ten top. Niemand in het gebouw; alleen wij.

'452404' door SLens '452404' door SLens

TunesiëSahara

TunesiëSahara

Kamelen schaduw

SLens

Per kameel de woestijn in om te genieten van zonsondergang. Wat een bijzondere ervaring was dat. Een woestijn blijft mooi om rond te kijken, ook al is het alleen maar zand.. En de lage zon zorgt ook voor leuke schaduwen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik