Lockvos

profiel Lockvos

Naam

X Xx

Reviews

0

Foto's & tips

70

Blogs

0

Lid sinds

02 January 2014

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "Lockvos"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 02 Jun 2014 | 11:52:17

  Beste M Vos,

  Helaas hebben we je foto 'Scharminkel' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangenschap te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 18:29:21
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 29 May 2014 | 21:26:15

  Hoi Lockvos,
  Wellicht heb je ook een voornaam dat maakt het reageren op je wel iets symphatieker. Je plaatst mooie foto's maar wel een beetje veel op een dag. Tip van mij is doe er maximaal drie per dag en liefst een beetje gespreid over de dag en je zal zien dat je foto's nog meer waardering en reacties krijgen. Je kunt het nog leuker maken als jezelf ook op de anderen gaat reageren en waarderen want dat wordt door iedereen zeer op prijs gesteld.uiteraard bepaal je zelf wat je wilt op deze site maar als we allemaal zoveel foto's op een dag plaatsen dan is het voor velen niet meer bij te houden. Blijf vooral plaatsen en heb vooral veel plezier hier op de site.
  Groetjes.
  Pleun.

  Bericht aangepast op 18:23:17
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 11 May 2014 | 20:22:14

  Haha dat geeft niks. En het is ook geen verplichting ofzo. Maar je ziet het nu: Nu je wat minder achter elkaar post krijgen je foto's veel meer reacties. En dat is toch wel heel leuk, om van anderen te horen wat ze ervan vinden! Hopelijk heb je veel plezier hier, je foto's zijn heel mooi!

  Bericht aangepast op 17:50:16
 • profile image comment
  Door Inge55• geplaatst op 03 May 2014 | 22:10:16

  helemaal mee eens Je krijgt ook veel meer reactie op je foto

  Bericht aangepast op 17:34:00
 • profile image comment
  Door JMoerkens• geplaatst op 03 May 2014 | 12:26:19

  Hallo mede-reisreporter!
  Je bent nogal fanatiek met het plaatsen van foto's! Haha! Je enthousiasme siert je, maar ik adviseer je toch om je foto's wat meer gespreid te plaatsen. Wanneer één iemand zoveel achter elkaar plaatst, worden foto's van andere reporters snel van de hoofdpagina verdrongen en krijgen deze niet de aandacht die je verdienen. Ook je eigen foto's zullen dan minder aandacht krijgen, wat heel jammer is want ze zijn de moeite waard, boeiende bestemmingen ook!
  Richtlijn is een foto of drie per dag, meer of minder mag natuurlijk altijd, het is maar een advies! Foto's waar nog geen reacties zijn kun je nog verwijderen, en op een ander tijdstip plaatsen, zodat ze meer aandacht krijgen. Zoals gezegd; Het is maar een advies, want ik vind vooral dat iedereen op zijn eigen manier plezier mag beleven aan deze mooie site!! Maar het is leuk als we allemaal de kans hebben om onze foto's te laten zien op de hoofdpagina!
  Veel plezier verder op deze site en fijn weekend!
  Groet,
  Hans

  Bericht aangepast op 14:35:09
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 30 May 2014 | 17:07:08

  Hoi M Vos, geen idee mof je een jongen of meisje bent! Zie net dat je mijn foto voedertijd waardeert met 4 sterren. Dat mnag. Niets mis mee. Maar graag hoor ik het wel als je kritiek of verbeter punten hebt! , of wat ik moet doen in jouw ogen om 5 sterren te krijgen voor een foto! Groet Ferdi

  Bericht aangepast op 12:57:51
 • profile image comment
  Door Ivonne• geplaatst op 16 May 2014 | 17:34:17

  Hoi,
  leuk dat je mijn foto van de zandduinen favoriet hebt gemaakt!

  groetjes,
  Ivonne

  Bericht aangepast op 11:49:14
 • profile image comment
  Door Lockvos• geplaatst op 08 May 2014 | 05:30:35

  Oeps

  Hallo Hans
  Was de eerste keer dat ik foto´s plaatste.
  Geen idee dat dit de richtlijn was.
  Ik zal er rekening mee houden.

  groet

  Bericht aangepast op 18:55:13

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (70)

'432682' door Lockvos '432682' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Duinen in Dunhang

Lockvos

Je rijdt door Dunhang over een keurige asfaltweg. Aan weerskanten huizen en een tempel. Niets bijzonders. Maar dan houdt opeens de weg op en daar, achter de bomen en een poort, stap je de woestijn in. Een vreemde ervaring, omdat de overgang zo abrupt is.

'435335' door Lockvos '435335' door Lockvos

BirmaTaunggyi

BirmaTaunggyi

Stille wachters

Lockvos

Op een paar uur rijden van Inle Lake ligt het tempelcomplex van Kakku. Toen wij er waren in augustus 2009 was het nog niet zolang opengesteld voor toeristen. Er staan 2467 stupa´s dicht bij elkaar op een vrij klein terrein. Hierdoor ziet het er indrukwekkender uit dan dat ze verspreid zouden staan.

'432686' door Lockvos '432686' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Kapper

Lockvos

Aan de rand van de grote veemarkt in Kashgar deden de kappers goede zaken.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (8)

'456368' door Neretslok '456368' door Neretslok

BirmaYangon

BirmaYangon

Vegen

Neretslok

Het is een grote eer om de Shwedagon pagode te mogen vegen. De dames die het mogen doen staan dan ook vol ongeduld te wachten totdat ze mogen beginnen. Sommige hebben zelfs twee bezems. Ze stellen zich voor het vegen in lange rijen op, meestal twee achter elkaar, en lopen dan langzaam door. Een wonderlijk gezicht.

'453458' door Dragonfly '453458' door Dragonfly

DuitslandBerlijn

DuitslandBerlijn

Postambt

Dragonfly

We liepen al uren door de stad en ik was het eigenlijk wel zat. We zagen het postambt en kwamen dichterbij en Ben voelde aan de deur. Die was open! We slopen naar binnen, de oude met vloerbekleding bekleedde trappen op naar boven. Smalle gangen en kleine deurtjes, tot aan de zolder. Enorm en oud. Urbex ten top. Niemand in het gebouw; alleen wij.

'452404' door SLens '452404' door SLens

TunesiëSahara

TunesiëSahara

Kamelen schaduw

SLens

Per kameel de woestijn in om te genieten van zonsondergang. Wat een bijzondere ervaring was dat. Een woestijn blijft mooi om rond te kijken, ook al is het alleen maar zand.. En de lage zon zorgt ook voor leuke schaduwen.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik