Lockvos

profiel Lockvos

Naam

X Xx

Reviews

0

Foto's & tips

70

Blogs

0

Lid sinds

02 January 2014

 

8 reactie(s) bij "Lockvos"

 • profile image comment

  Beste M Vos, Helaas hebben we je foto 'Scharminkel' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangenschap te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2014-06-02 11:52:17
 • profile image comment

  Hoi M Vos, geen idee mof je een jongen of meisje bent! Zie net dat je mijn foto voedertijd waardeert met 4 sterren. Dat mnag. Niets mis mee. Maar graag hoor ik het wel als je kritiek of verbeter punten hebt! , of wat ik moet doen in jouw ogen om 5 sterren te krijgen voor een foto! Groet Ferdi

  Door vulture1960 • geplaatst op 2014-05-30 17:07:08
 • profile image comment

  Hoi Lockvos, Wellicht heb je ook een voornaam dat maakt het reageren op je wel iets symphatieker. Je plaatst mooie foto's maar wel een beetje veel op een dag. Tip van mij is doe er maximaal drie per dag en liefst een beetje gespreid over de dag en je zal zien dat je foto's nog meer waardering en reacties krijgen. Je kunt het nog leuker maken als jezelf ook op de anderen gaat reageren en waarderen want dat wordt door iedereen zeer op prijs gesteld.uiteraard bepaal je zelf wat je wilt op deze site maar als we allemaal zoveel foto's op een dag plaatsen dan is het voor velen niet meer bij te houden. Blijf vooral plaatsen en heb vooral veel plezier hier op de site. Groetjes. Pleun.

  Door PleunGroeneveld • geplaatst op 2014-05-29 21:26:15
 • profile image comment

  Hoi, leuk dat je mijn foto van de zandduinen favoriet hebt gemaakt! groetjes, Ivonne

  Door ivonne • geplaatst op 2014-05-16 17:34:17
 • profile image comment

  Haha dat geeft niks. En het is ook geen verplichting ofzo. Maar je ziet het nu: Nu je wat minder achter elkaar post krijgen je foto's veel meer reacties. En dat is toch wel heel leuk, om van anderen te horen wat ze ervan vinden! Hopelijk heb je veel plezier hier, je foto's zijn heel mooi!

  Door JMoerkens • geplaatst op 2014-05-11 20:22:14
 • profile image comment

  Oeps Hallo Hans Was de eerste keer dat ik foto´s plaatste. Geen idee dat dit de richtlijn was. Ik zal er rekening mee houden. groet

  Door Lockvos • geplaatst op 2014-05-08 05:30:35
 • profile image comment

  helemaal mee eens Je krijgt ook veel meer reactie op je foto

  Door inge55 • geplaatst op 2014-05-03 22:10:16
 • profile image comment

  Hallo mede-reisreporter! Je bent nogal fanatiek met het plaatsen van foto's! Haha! Je enthousiasme siert je, maar ik adviseer je toch om je foto's wat meer gespreid te plaatsen. Wanneer één iemand zoveel achter elkaar plaatst, worden foto's van andere reporters snel van de hoofdpagina verdrongen en krijgen deze niet de aandacht die je verdienen. Ook je eigen foto's zullen dan minder aandacht krijgen, wat heel jammer is want ze zijn de moeite waard, boeiende bestemmingen ook! Richtlijn is een foto of drie per dag, meer of minder mag natuurlijk altijd, het is maar een advies! Foto's waar nog geen reacties zijn kun je nog verwijderen, en op een ander tijdstip plaatsen, zodat ze meer aandacht krijgen. Zoals gezegd; Het is maar een advies, want ik vind vooral dat iedereen op zijn eigen manier plezier mag beleven aan deze mooie site!! Maar het is leuk als we allemaal de kans hebben om onze foto's te laten zien op de hoofdpagina! Veel plezier verder op deze site en fijn weekend! Groet, Hans

  Door JMoerkens • geplaatst op 2014-05-03 12:26:19

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (70)

'432682' door Lockvos '432682' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Duinen in Dunhang

Lockvos

Je rijdt door Dunhang over een keurige asfaltweg. Aan weerskanten huizen en een tempel. Niets bijzonders. Maar dan houdt opeens de weg op en daar, achter de bomen en een poort, stap je de woestijn in. Een vreemde ervaring, omdat de overgang zo abrupt is.

'435335' door Lockvos '435335' door Lockvos

BirmaTaunggyi

BirmaTaunggyi

Stille wachters

Lockvos

Op een paar uur rijden van Inle Lake ligt het tempelcomplex van Kakku. Toen wij er waren in augustus 2009 was het nog niet zolang opengesteld voor toeristen. Er staan 2467 stupa´s dicht bij elkaar op een vrij klein terrein. Hierdoor ziet het er indrukwekkender uit dan dat ze verspreid zouden staan.

'432686' door Lockvos '432686' door Lockvos

ChinaZijderoute

ChinaZijderoute

Kapper

Lockvos

Aan de rand van de grote veemarkt in Kashgar deden de kappers goede zaken.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (8)

'456368' door neretslok '456368' door neretslok

BirmaYangon

BirmaYangon

Vegen

neretslok

Het is een grote eer om de Shwedagon pagode te mogen vegen. De dames die het mogen doen staan dan ook vol ongeduld te wachten totdat ze mogen beginnen. Sommige hebben zelfs twee bezems. Ze stellen zich voor het vegen in lange rijen op, meestal twee achter elkaar, en lopen dan langzaam door. Een wonderlijk gezicht.

'453458' door Dragonfly '453458' door Dragonfly

DuitslandBerlijn

DuitslandBerlijn

Postambt

Dragonfly

We liepen al uren door de stad en ik was het eigenlijk wel zat. We zagen het postambt en kwamen dichterbij en Ben voelde aan de deur. Die was open! We slopen naar binnen, de oude met vloerbekleding bekleedde trappen op naar boven. Smalle gangen en kleine deurtjes, tot aan de zolder. Enorm en oud. Urbex ten top. Niemand in het gebouw; alleen wij.

'452404' door SLens '452404' door SLens

TunesiëSahara

TunesiëSahara

Kamelen schaduw

SLens

Per kameel de woestijn in om te genieten van zonsondergang. Wat een bijzondere ervaring was dat. Een woestijn blijft mooi om rond te kijken, ook al is het alleen maar zand.. En de lage zon zorgt ook voor leuke schaduwen.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 20 | Community toppers

Toppers van week 21 zullen op 27/5 bekend worden gemaakt.

Geel en oranje. Foto: Travelbag

1. Topreview: Telegraph Cove, Canada door Saskiahamminga
2. Topfoto & tip: Geel en oranje door Travelbag
3. Topblog: Viermaal scheepsrecht door Wisseschout
4. Communitylid van de week: Bowral
5. Nieuwkomer: Puck Roodenburg

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik