LizetDeutekom

profiel LizetDeutekom

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

16 January 2019

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Overige

Afwisselend een spiegelreflex en een kleine, handmatig in te stellen pocketcamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1089583' door LizetDeutekom '1089583' door LizetDeutekom

VietnamHanoi

VietnamHanoi

Hoan Kiem lake, Hanoi

LizetDeutekom

Het lijkt er zo sereen, maar achter je schieten de brommers, bestelbusjes en verkopers voorbij. Een open plek midden in de drukte van een grote, gruizige stad waar je even lucht kunt happen. 's Avonds verlicht met neon en lasers, overdag een mooie wandelpromenade.

'1089591' door LizetDeutekom '1089591' door LizetDeutekom

VietnamMui Ne

VietnamMui Ne

Zandduinen in Mui Ne,

LizetDeutekom

Aan de ene kant is het mooi en indrukwekkend, aan de andere 'gewoon' een plek waar toeristen even ronddwalen, eens een afdalinkje maken op een slee (of wat maar voorhanden is) en selfies maken tegen de ondergaande zon. Wel leuk: het zijn vooral lokale en Aziatische toeristen die we er troffen, en vaak in voor een praatje. En het is er dankbaar fotograferen.

'1089962' door LizetDeutekom '1089962' door LizetDeutekom

IndonesiëPura Tanah Lot

IndonesiëPura Tanah Lot

Hogere selfiekunde op

LizetDeutekom

Die tempel is leuk, natuurlijk. Maar laten zien dat jíj er was, dat is waar het om gaat. Voor de meeste bezoekers althans. We volgden braaf het advies om Tanah Lot tijdens zonsondergang te bezoeken. Tegen beter weten in; ik was er al eens geweest en wist hoe druk het zou zijn. Het ligt er prachtig bij in dat licht hoor, helemaal waar. Maar het echte entertainment bestond wat mij betreft uit dit. Selfie makende mensen die zich soms in onmogelijke posities draaien voor het perfecte shot. Let ook op de bruidsparen en schoolklasjes. Zet je 'Man Bijt Hond' bril op en geniet van het schouwspel - van mens èn omgeving.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'825861' door FemkeHoebe '825861' door FemkeHoebe

MyanmarInle Lake

MyanmarInle Lake

Leerling Monnik nabij

FemkeHoebe

Na een lange fietstocht lag in de velden een oud vergaan klooster waar een enkele leelring monnink woonde. Het leek verlaten maar eenmaal binnen stond dit jongetje een soap te kijken in een achteraf kamertje. De belichaming van het nieuwe, moderne leven versus het oude religieuze.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >