Lindacommandeur

profiel Lindacommandeur

Naam

Linda Commandeur

Reviews

0

Foto's & tips

65

Blogs

0

Lid sinds

23 November 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Mongolië

Fav. stad

Tallinn

Over mij

Zo af en toe is het fijn de verschillen op de wereld weg te strepen tegen de overeenkomsten. Uiteindelijk zijn we allemaal mensen met dezelfde basisbehoeften en met meer veerkracht dan we denken. Dit is wat ik het liefste doe: op zoek gaan naar de overeenkomsten tussen mensen in compleet andere levensomstandigheden dan de mijne. En goh... wat lijken we dan eigenlijk veel op elkaar.

http://www.columbusmagazine.nl/nieuws/6860/10-reisfavorieten-van-reisreporter-lindacommandeur.html

Mijn Motto

'"The most important things in life are the connections you make."'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

100D

Overige

- Canon Powershot SX730 HS Sigma 17-70 mm lens f2.8 - 4.0 - Canon 70-200 mm lens f4.0

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (65)

'443210' door Lindacommandeur '443210' door Lindacommandeur

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Gamle Stavanger

Lindacommandeur

Op de linkeroever van de haven ligt Gamle Stavanger, ook wel bekend als Straen. Deze "Zaanse Schans" van Stavanger bestaat uit ca. 170 kleine, witte houten huisjes en is de grootste nog bestaande nederzetting van houten huisjes in Europa. De huisjes worden nog bewoond en het is er heerlijk om doorheen te wandelen.

'443187' door Lindacommandeur '443187' door Lindacommandeur

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Stavanger Uitzicht

Lindacommandeur

We waren net aan boord op de ferry die ons van de Fiskepirterminalen naar Tau zou brengen en genoten van het prachtige uitzicht, wat langzaam veranderde van een bewoonbare naar een onbewoonbare wereld van fjorden, zee en rotsen.

'482216' door Lindacommandeur '482216' door Lindacommandeur

GriekenlandZakynthos

GriekenlandZakynthos

100 meter onder de...

Lindacommandeur

Onlangs was ik op Zakynthos, waar de zee zo azuurblauw is dat het prettig pijn doet aan je ogen. Wil je écht je dag op een bijzonder plaatsje doorbrengen, rijd dan naar het uiterste noorden voorbij het plaatsje Agios Nikolaos richting de vuurtoren bij Cape Skinari. Als je denkt dat je het eiland afrijdt (je ziet het volgende eiland Keffalonia al liggen) kom je op een splitsing waar je rechtdoor en naar rechts kan. Ga dan naar rechts en je komt aan bij het Old Windmill Café. Volg hier een trapje 100 meter naar beneden en je komt op een prachtig plateau met een stuk of 10 bedjes waar je heerlijk kunt liggen en vanaf de rotsen de blauwe zee in kunt springen om lekker de grotten in te snorkelen. Ik werd er in ieder geval overspoeld met een groots gevoel van geluk en vrijheid!

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'452908' door WKerkhof '452908' door WKerkhof

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Kleuren pracht!

WKerkhof

Deze Vorkstaart scharrelaar (Lilac-breasted roller, helaas is de engelse naam weer eens veel mooier en sprekender dan de Nederlandse…) komt veel in Zuidelijk Afrika voor. We hebben m niet alleen in Zuid-Afrika gezien, maar ook in Namibië en Botswana. Naar mijn mening een van de mooiste vogels in zuidelijk Afrika.

'432518' door Erictkindt '432518' door Erictkindt

BirmaInle Lake

BirmaInle Lake

Oude birmaanse vrouw.

Erictkindt

als je in de buurt van het inlemeer naar de markt gaat dan heb je veel kans om de vrouwen met un typische rode tulband te ontmoeten. Ze vinden het wel leuk om op de foto te staan

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 02| COMMUNITY-TOPPERS


De wolf in de sneeuw. Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: De wolf in de sneeuw door Henk Vanetië
2. Review: Sauerland, Duitsland door TravelsbyMonique
3. Communitylid van de week: MarleenvM
4. Nieuwkomer: Glennm23

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik