Levi Deroo

profiel Levi Deroo

Naam

Levi Deroo

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

06 December 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Vancouver

Over mij

Ik heb de "travelbug" van jongs af aan meegekregen toen mijn ouders beslisten een eigen van in te richten en hiermee alle uithoeken van Europa te verkennen. Na mijn studies trok ik er dan ook eens wat langer op uit samen met een vriendin. We hadden de tijd van ons leven in Australië, Nieuw Zeeland en Indonesië. Dan kom je terug en ga je werk zoeken, alvast denk je al aan de volgende "great escape". Ik begon mijn job als opvoeder in een school en zette dit na 1 jaar voort in een internaat. Elke vakantieperiode was ofwel voorzien om te reizen ofwel om extra's te gaan werken om mijn reispassie te financieren. Ik houd van deze job maar wat ik niet had verwacht, is dat zes jaar snel voorbij gaat ....
Hoog tijd voor een sabbatjaar (of 2), dacht ik en ik belande zo voor 1 jaar in Canada en enige tijd in Maui, Indië, Sri Lanka, Moskou, Ijsland, Mexico, Marokko, Frankrijk en Duitsland. De landen en steden beginnende met M hebben dit jaar zeker gewonnen :-)
Na al dat reizen en onderbetaald werken hier en daar, keerde ik meer dan blij en voldaan terug naar mijn oude baan. Mijn nieuwe missie luidt als volgt: 'Mijn nieuw, en toch ook niet meer zo nieuw (1,5 jaar nu), lief besmetten met de travelbug en samen de wereld verder gaan verkennen'.
Ik denk dat ik vooral reis en blijf reizen omdat ik heel erg nieuwsgierig en geïnteresseerd ben in andere culturen en alles wat nieuw is. Ik houd van uitdagingen en ga enorm graag op verkenning.
Ik hoop dat mijn volgende avonturen een inspiratie mogen zijn voor de lezers van deze pagina en mijn lief! :-)
Oja, verder houd ik van hiken, kamperen, duiken, snowboarden, yoga, lezen, joggen, eten, stomme of droge moppen, zwemmen, lieve mensen, ..... en zoveel meer !

Mijn Motto

'Reizen is voor jou, voor mij, voor ons en voor altijd!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Nex-5

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1065163' door Levi Deroo '1065163' door Levi Deroo

Egypte

Egypte

Blikvanger

Levi Deroo

Het tentenkamp Marsa Shagra Village is de perfecte uitvalsbasis voor een budgetvriendelijke duikreis. Onbeperkt duiken op het huisrif en vele andere mogelijke duikspots te bereiken met boot of wagen. De combinatie prachtige riffen met grote verscheidenheid aan kleurrijke onderwater fauna en flora maakt dit een ideale uitvalbasis voor een weekje duiken, snorkelen en relaxen. Tussenin het duiken kan je ook enkele andere activiteiten boeken zoals een uitstap naar de piramiden of woestijn quad tour. Deze foto heb ik genomen toen we na een duik in een lokaal eettentje binnen stapten om te lunchen. Dit sprekende beeld van een meisje dat de toeristen in hun vreemde outfit aanschouwt, toont dat een duikreis niet alleen maar gaat over alle mooie dingen onder water.

'1065167' door Levi Deroo '1065167' door Levi Deroo

FrankrijkLille

FrankrijkLille

Urbex prison H15

Levi Deroo

Prison de Loos of prison H15 is een verlaten gevangenis in Frankrijk. Deze gevangenis kon tot 1500 gedetineerden houden maar sloot in 2011. Spannend om hier met je camera rond te dwalen...

Mijn fans (1)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik