Levi Deroo

profiel Levi Deroo

Naam

Levi Deroo

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

06 December 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

IJsland

Fav. stad

Vancouver

Over mij

Ik heb de "travelbug" van jongs af aan meegekregen toen mijn ouders beslisten een eigen van in te richten en hiermee alle uithoeken van Europa te verkennen. Na mijn studies trok ik er dan ook eens wat langer op uit samen met een vriendin. We hadden de tijd van ons leven in Australië, Nieuw Zeeland en Indonesië. Dan kom je terug en ga je werk zoeken, alvast denk je al aan de volgende "great escape". Ik begon mijn job als opvoeder in een school en zette dit na 1 jaar voort in een internaat. Elke vakantieperiode was ofwel voorzien om te reizen ofwel om extra's te gaan werken om mijn reispassie te financieren. Ik houd van deze job maar wat ik niet had verwacht, is dat zes jaar snel voorbij gaat ....
Hoog tijd voor een sabbatjaar (of 2), dacht ik en ik belande zo voor 1 jaar in Canada en enige tijd in Maui, Indië, Sri Lanka, Moskou, Ijsland, Mexico, Marokko, Frankrijk en Duitsland. De landen en steden beginnende met M hebben dit jaar zeker gewonnen :-)
Na al dat reizen en onderbetaald werken hier en daar, keerde ik meer dan blij en voldaan terug naar mijn oude baan. Mijn nieuwe missie luidt als volgt: 'Mijn nieuw, en toch ook niet meer zo nieuw (1,5 jaar nu), lief besmetten met de travelbug en samen de wereld verder gaan verkennen'.
Ik denk dat ik vooral reis en blijf reizen omdat ik heel erg nieuwsgierig en geïnteresseerd ben in andere culturen en alles wat nieuw is. Ik houd van uitdagingen en ga enorm graag op verkenning.
Ik hoop dat mijn volgende avonturen een inspiratie mogen zijn voor de lezers van deze pagina en mijn lief! :-)
Oja, verder houd ik van hiken, kamperen, duiken, snowboarden, yoga, lezen, joggen, eten, stomme of droge moppen, zwemmen, lieve mensen, ..... en zoveel meer !

Mijn Motto

'Reizen is voor jou, voor mij, voor ons en voor altijd!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Sony

Model

Nex-5

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'1065163' door Levi Deroo '1065163' door Levi Deroo

Egypte

Egypte

Blikvanger

Levi Deroo

Het tentenkamp Marsa Shagra Village is de perfecte uitvalsbasis voor een budgetvriendelijke duikreis. Onbeperkt duiken op het huisrif en vele andere mogelijke duikspots te bereiken met boot of wagen. De combinatie prachtige riffen met grote verscheidenheid aan kleurrijke onderwater fauna en flora maakt dit een ideale uitvalbasis voor een weekje duiken, snorkelen en relaxen. Tussenin het duiken kan je ook enkele andere activiteiten boeken zoals een uitstap naar de piramiden of woestijn quad tour. Deze foto heb ik genomen toen we na een duik in een lokaal eettentje binnen stapten om te lunchen. Dit sprekende beeld van een meisje dat de toeristen in hun vreemde outfit aanschouwt, toont dat een duikreis niet alleen maar gaat over alle mooie dingen onder water.

'1065167' door Levi Deroo '1065167' door Levi Deroo

FrankrijkLille

FrankrijkLille

Urbex prison H15

Levi Deroo

Prison de Loos of prison H15 is een verlaten gevangenis in Frankrijk. Deze gevangenis kon tot 1500 gedetineerden houden maar sloot in 2011. Spannend om hier met je camera rond te dwalen...

Mijn fans (1)

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik