Letje

'303142' door Letje '303142' door Letje

SpanjeFuerteventura

SpanjeFuerteventura

Geiten op...Fuerteven

Letje

Geiten zie je veel op het eiland, er zijn er ongeveer 65000 terwijl er ongeveer 33000 mensen wonen. Ze worden beschouwd als het symbool van Fuertenventura. Ze lopen dan ook overal in het wild.

'303138' door Letje '303138' door Letje

SpanjeFuerteventura

SpanjeFuerteventura

Maanlandschap richtin

Letje

Tijdens een dagtochtje op het eiland Fuerteventura reden we door een prachtig langdschap wat leek op een maanlandschap. Nauwelijks groen te zien alleen prachtig golvende bergen.

'303125' door Letje '303125' door Letje

SpanjeFuerteventura

SpanjeFuerteventura

Kraanvogel

Letje

Op het strand van Jandia Playa liepen iedere dag 2 Kraanvogels te paraderen. Ook deze dieren waren tam want ze kwamen uit je hand eten. Ze bleken te horen bij de plaatselijke dierentuin maar vlogen over de hekken om naar het strand te gaan.

'303122' door Letje '303122' door Letje

SpanjeFuerteventura

SpanjeFuerteventura

Een chipmunk op het..

Letje

Er was ons verteld dat er chipmunks waren in Caleta de Fuste, tot onze verbazing waren er in Jandia Playa ook een heleboel. Ze waren behoorlijk tam want ze klommen bij je op schoot

'303118' door Letje '303118' door Letje

SpanjeFuerteventura

SpanjeFuerteventura

Op het strand van...F

Letje

Tijdens een wandeling langs het strand liepen we richting een rotsformatie waar je om heen kon klauteren. Dat hebben we niet gedaan omdat we vertederd werden door de Chipmunks die leefden tussen de rotsen.

'267034' door Letje '267034' door Letje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Glamatfestival

Letje

Eens per jaar wordt in Stavanger het Glamatfestival gehouden. In de haven van Stavanger staan allemaal tentjes waar je eten kunt kopen van over de hele wereld. Ondanks het slechte weer werd ook dit jaar het festival goed bezocht.

'267033' door Letje '267033' door Letje

Noorwegen

Noorwegen

Steinfjellet uitzicht

Letje

Na een klim van ongeveer een half uur kwamen we uit op een berg met een giga grote steen, de Steinfjellet. Ondanks het slechte weer was het uitzicht schitterend en bij goed weer kan je over Sandnes uitkijken.

'267032' door Letje '267032' door Letje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Stavanger

Letje

Deze foto is genomen vlak nadat we uit de bus stapten bij het station in Stavanger. Zodra je de weg oversteekt zie je dit prachtige meer met o.a. zwanen en de typisch Scandinavische huizen. Als je om het meer loopt kom je in oud Stavanger terecht.

'267015' door Letje '267015' door Letje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Waterval

Letje

Waterval Månefossen. Een klim van ongeveer een half uur, goed te doen met af en toe steile stukken waar je je op moet trekken aan kettingen. De klim is het meer dan waard, de waterval is prachtig. Wel gevaarlijk dicht bij de afgrond maar het uitzicht is schitterend. De waterval valt 30 meter naar beneden.

'267012' door Letje '267012' door Letje

NoorwegenStavanger

NoorwegenStavanger

Sightseeing Noorwegen

Letje

Een schitterende autorit richting de waterval Månefossen in Noorwegen. Het was mooi klimweer niet te warm, dus ideaal. De rit vanaf Sandnes was ongeveer 1,5 uur naar de waterval

Community updates

DRONEFOTOWEDSTRIJD
23-07-2020 KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe nu mee via dronewedstrijd.nl

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 30 | Community toppers

Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Naardermeer, Nederland door Graaf
2. Topfoto & tip: Na een hagelstorm een spectaculaire zonsondergang door Dreamer666
3. Topblog: Rondje Twente op de fiets door Karinm
4. Communitylid van de week: Barga
5. Nieuwkomer: Jessicavosman

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

DRONEFOTOWEDSTRIJD
Alle dronefotografen opgelet! KIJK en Columbus Travel organiseren samen een dronefotowedstrijd. Deel jouw mooiste dronefoto in het binnen- of buitenland met ons en maak kans op prijzen van ongekende hoogte! Doe mee via dronewedstrijd.nl De wedstrijd loopt t/m 22 augustus.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik