Leond

profiel Leond

Naam

Leon Doorn

Reviews

0

Foto's & tips

89

Blogs

0

Lid sinds

06 August 2013

Favorieten

Fav. werelddeel

Poolgebieden

Fav. land

Bolivia

Fav. stad

Parijs

Over mij

Inmiddels alweer 29 en een stuk van de aarde mogen bewonderen tijdens een lange reis door Zuid Amerika waar ik versteld heb gestaan van de mooie natuur en verschillende culturen.

Mijn Motto

'Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover" - Mark Twain '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

d5000

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (89)

'401810' door Leond '401810' door Leond

Costa RicaGuanacaste

Costa RicaGuanacaste

Paarden op het strand

Leond

Tijdens mijn verblijf in Costa Rica van 2 maanden, heb ik twee weken in Samara Spaans gestudeerd, er was een ongelooflijk mooie zonsondergang, de lucht werd helemaal paars en op hetzelfde moment kwam een groot aantal (wilde?) paarden het strand op gelopen, misschien wel de mooiste zonsondergang die ik ooit heb gezien.

'494565' door Leond '494565' door Leond

ItaliëCampania

ItaliëCampania

Capri by night

Leond

Capri is één van de meest toeristische eilanden van Italië, veel mensen komen voor één dag over uit Napels. Gelukkig sliepen we hier twee nachten want aan het einde van de dag, rond een uur of vijf verdwenen alle grote busladingen en veranderde de sfeer van het eiland direct van een druk toeristisch oord tot een rustig mooi eiland. De wandelingen over het eiland zijn ook zeer de moeite waard.

'494268' door Leond '494268' door Leond

ItaliëCampania

ItaliëCampania

Bij in citroenbloesse

Leond

Tijdens on bezoek aan Furore verbleven we in een privehuisje aan de kust met een citroenboomgaard. In het voorjaar staan alle citroenbomen in bloei en daar komen een ongelofelijke hoeveelheid bijen op af. Helaas bleek het wel erg lastig om een goede foto te maken want ze vliegen in no-time om je heen, na vele pogingen toch goed geslaagd.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik