LeannedeMunnik

profiel LeannedeMunnik

Naam

Leanne de Munnik

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

20 December 2015

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3200

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'515811' door LeannedeMunnik '515811' door LeannedeMunnik

SurinameBrokopondo

SurinameBrokopondo

Fredberg

LeannedeMunnik

Een aanrader om heen te gaan als je een tijd in Suriname verblijft, is de Fredberg. Met Fred, de ontdekker van deze nog niet zo lang geleden ontdekte berg, klim je de berg op om daar een dag en een nacht te verblijven. Na een tocht van ongeveer drie á vier uur met veel zweet, konden we boven op de berg dit prachtige uitzicht bewonderen. 's Ochtends net na zonsopgang was het nog mooier, het resultaat was deze foto.

'515907' door LeannedeMunnik '515907' door LeannedeMunnik

SurinameParamaribo

SurinameParamaribo

Onafhankelijkheidsdag

LeannedeMunnik

Onafhankelijkheidsdag vieren in Suriname biedt een kijkje in de cultuur. Deze foto is dit jaar gemaakt op het onafhankelijkheidsplein tijdens het vieren van de 40-jarige onafhankelijkheid van het land.

'519481' door LeannedeMunnik '519481' door LeannedeMunnik

SurinameBrokopondo

SurinameBrokopondo

Regenseizoen Suriname

LeannedeMunnik

Op trip naar Apiapaati, in het binnenland van Suriname, zag ik deze kinderen midden in de Surinamerivier schuilen voor de harde regen onder een knalgele paraplu.

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'535713' door Marcvankessel '535713' door Marcvankessel

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

Sympathy for the devi

Marcvankessel

Ja, sympathie heb ik wel voor dit duiveltje. Ondanks dat ie er heel afschrikwekkend uit ziet (maar oh zo mooi), doet ie geen vlieg kwaad. En groot is ie ook niet. Zo'n 15 cm. Het is de Thorny Devil (Bergduivel) en ik kwam hem tegen in de omgeving van Broome. Het was helaas in een tijd dat ik nog een analoge pipo-de-clown-camera had, dus de kwaliteit laat te wensen over (gescande foto).

'535017' door Konne000 '535017' door Konne000

KroatiëDubrovnik

KroatiëDubrovnik

Kustlijn

Konne000

De kustweg langs de Adriatische Zee in Kroatië is fantastisch om te rijden. Het ene uitzicht is nog mooier als het andere en om de haverklap moet er dan worden gestopt voor een plaatje!

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 01| COMMUNITY-TOPPERS


Mist Ullingse Bergen Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: Mist Ullingse Bergen door Henk Vanetië
2. Review: Tafelberg door Jan10e
3. Communitylid van de week: Myrthe Levels
4. Nieuwkomer: Marretje on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik