Larkens

profiel Larkens

Naam

M.S. Larkens

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

30 June 2010

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'269183' door Larkens '269183' door Larkens

RwandaWest Rwanda

RwandaWest Rwanda

Gorilla "Wie kijkt...

Larkens

Op de foto staat een vrouwtjesgorilla van de amahoro groep in Parc National Des Volcans, Noord-West Rwanda. Na circa 2,5 uur lopen in de bush sta je op eens oog in oog met deze prachtige dieren. Na alle Bokito verhalen wel wat voorzichtig in het staren naar elkaar. Voor ik het wist, stond ik zelf op slechts een paar meter afstand van een grote silverback. In de dichtbegroeide omgeving is het lastig aan de kant gaan... Echter, de gorilla's zijn zeer vreedzaam en het is een fantastische ervaring om zo dichtbij de gorilla's te kunnen zijn! Je moet er wel wat (financieel) voor over hebben, maar dat geld is ook nodig om het park goed in stand te kunnen houden.

'269185' door Larkens '269185' door Larkens

OegandaQueen Elizabeth NP

OegandaQueen Elizabeth NP

Leeuwin op de uitkijk

Larkens

Het Queen Elizabeth National Park is onder meer bijzonder vanwege de leeuwen die voor hun rust in de bomen klimmen. Hoewel het park niet dezelfde variatie kent als grote andere parken is het zeker de moeite waard om deze leeuwen te aanschouwen. Je moet op zoek naar bomen waarvan de takken stevig genoeg zijn voor deze sterke dieren.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier