LNiekoop

profiel LNiekoop

Naam

L.E Niekoop

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

0

Lid sinds

18 April 2012

Favorieten

Fav. land

Iran

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

Olympus E-620

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'368083' door LNiekoop '368083' door LNiekoop

IranIsfahan

IranIsfahan

Armeense kerk in de..

LNiekoop

In de Armeense wijk Jolfa van de stad Isfahan zijn nog een aantal mooie Armeense kerken te vinden. Sla ook zeker The Church of the Holy Bethlehem niet over. In de spectaculaire Vank kathedraal mocht ik zonder flits gelukkig foto's maken.

'408920' door LNiekoop '408920' door LNiekoop

Sri LankaJaffna

Sri LankaJaffna

Nallur Kandaswamy...K

LNiekoop

Hindoe tempel in Jaffna, binnen mag helaas niet gefotografeerd worden. Wil je als man deze tempel binnen? Dan is het belangrijk dat je eerst je t-shirt uit doen.

'369116' door LNiekoop '369116' door LNiekoop

IranIsfahan

IranIsfahan

Theehuis in Isfahan

LNiekoop

Het Azadegan Teahouse is een mooi traditioneel theehuis aan de noordelijke kant van Iman Sq. Op deze foto is het nog rustig, maar kom wat later op de avond en het zal er vol zitten met rokende mannen en vrouwen. In dit theehuis bestaan er twee gedeeltes. Een gedeelte waar de mannen en de vrouw samen mogen zitten, roken en thee drinken, en een gedeelte dat alleen voor mannen is.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier