KessyWillems

profiel KessyWillems

Naam

Kessy Willems

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

1

Lid sinds

06 January 2017

Favorieten

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Parijs

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix TZ-71

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "KessyWillems"

 • profile image comment
  Door KHeijlaerts• geplaatst op 14 May 2017 | 20:31:58

  Hoi Kessy,
  Wat leuk dat mijn foto uit Sevilla bij jouw favorieten mag staan! Ben ik erg blij mee. Ga je binnenkort naar Sevilla? Ik vond het een hele fijne stad.
  Fijne avond nog,
  Kirsten

  Bericht aangepast op 00:33:58
 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 09 May 2017 | 19:37:45

  Hoi Kessy,
  erg leuk dat je mijn foto Italië in Spanje bij je favorieten hebt gezet! Vind ik een eer! Dank je wel!
  Groetjes, Erik

  Bericht aangepast op 15:02:24
 • profile image comment
  Door RoyanvanVelse• geplaatst op 14 Apr 2017 | 12:50:33

  Hoi
  Leuk dat je in Kopenhagen hebt gewoond en ik je toch nog iets heb kunnen laten ontdekken :)
  Groeten, Royan

  Bericht aangepast op 13:31:16
 • profile image comment
  Door Esthers• geplaatst op 15 Feb 2017 | 14:36:09

  Hoi Kessy,
  Ja, dit is de Man Mo tempel op de Hollywood road, we hadden geluk dat de zon precies door de wierook korven scheen. Afgelopen zomer zijn we hier weer geweest tijdens een tussenstop, maar zo mooi hebben wij het niet gezien in de tempel.
  Het was er ook erg druk en er hingen ook minder korven.
  Groeten,
  Esther.

  Bericht aangepast op 09:34:37
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 24 Jan 2017 | 18:10:01

  Hallo Kessy,
  Welkom op de site, ik wens je veel plezier.
  Erg leuk dat je naar mijn foto's hebt gekeken en dat je er ook nog een favoriet hebt gemaakt.
  Vriendelijke groetjes.
  Pleun

  Bericht aangepast op 08:31:58
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 23 Jan 2017 | 16:03:16

  Hoi. Leuk dat je een foto van mij favoriet hebt gemaakt.
  Gr, Ina

  Bericht aangepast op 08:10:46

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'555787' door KessyWillems '555787' door KessyWillems

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Orang-oetangs op...Bo

KessyWillems

Everyone, meet Richie! In Semenggoh Natural Reserve nabij Kuching kan je om 10 uur s'ochtends of om 3 uur s'middags (voedertijden) deze reus en/of een paar van zijn kleintjes of vrouwtjes bewonderen als je geluk hebt.

'557929' door KessyWillems '557929' door KessyWillems

Panama

Panama

De beste manier om...

KessyWillems

Als je het nachtleven van de lokale bevolking eens een keertje goed onder de loep wil nemen in het kleine bergdorpje Santa Fé in Panama dan moet je niet in je mooiste jurkje met hoge hakken in het centrum van de stad zijn. Je zult er daar achter komen dat de bar uit golfplaten bestaat en waarschijnlijk niet echt geschikt is voor je nieuwste pumps (van een bekende designer waarvan hier nog nooit iemand gehoord heeft). Dus in plaats daarvan kan je beter je stevige wandelschoenen aantrekken en met een gids en zaklamp de jungle in trekken. Je zult versteld staan van het aantal dieren dat je gids in de duisternis kan spotten. Buiten onze groene vriend die ik heb kunnen vastleggen op het plaatje hierboven hebben we heel wat verschillende kikkers, bijzondere insecten en ook reptielen gespot. Dus zeker de moeite waard om je te storten in het bruisende nachtleven van Santa Fé!

'548542' door KessyWillems '548542' door KessyWillems

PanamaCaribische kust

PanamaCaribische kust

Kermit kan een echte.

KessyWillems

Als men in Panama aan het rondreizen is en in de buurt komt van Bocas del Toro, bezoek dan vooral Isla Bastimentos. In tegenstelling tot het hoofdeiland van Bocas, kan men op Isla Bastimentos nog door ongerepte natuur lopen. Het stikt hier dan ook van de verschillende soorten kikkers! Als je het binnenland in loopt kom je vanzelf er wel eentje tegen. Ze zijn echt prachtig om te zien!

Laatste blogs (1)

De San Blan eilanden, ook wel de Kuna Yala genoemd, zijn een hele bijzondere eilanden groep. Dit komt door verschillende factoren, maar voor mij zijn ze bijzonder omdat de eilanden eigenlijk maar een... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'557475' door Everlasting '557475' door Everlasting

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Heaven on Earth

Everlasting

If heaven really does exist, then let's hope it looks a little bit like the inside of Seville's Alcázar. Built primarily in the 1300s during the so-called 'dark ages' in Europe, the fortress' intricate architecture is anything but dark. Without boring you too much with the details, - originally founded as a fort for the Cordoban governors of Seville in 913, the Alcázar has been expanded or reconstructed many times in its 11 centuries of existence. In the 11th century Seville’s prosperous Muslim taifa (small kingdom) rulers developed the original fort by building a palace called Al-Muwarak (the Blessed) in what’s now the western part of the Alcázar. In 1987 Unesco made it a World Heritage site. When you have finished exploring the various rooms and patios inside you can then move out into the gardens another beautiful feature.

'546172' door Pkoelewijn '546172' door Pkoelewijn

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

DNA

Pkoelewijn

Het graf van Christoffel Columbus bevindt zich in de kathedraal van Sevilla. Vier sterke mannen in koninklijke gewaden, die de koninkrijken Aragon, Navarra, Castilie en Leon vertegenwoordigen,dragen zijn doodskist op hun schouders. DNA-testen hebben voor 98 % zekerheid uitgewezen dat de stoffelijke resten in de kist daadwerkelijk van de grote Christoffel zijn, hoewel Santo Doming0 ook zijn resten claimt.... Daar willen ze niet meewerken aan het beslissende DNA-onderzoek.

'496662' door Silly '496662' door Silly

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Plaza de España 1

Silly

Bij een bezoek aan Sevilla mag zeker het "Plaza de España " niet ontbreken . Dit halvemaanvormige plein is al vele malen als filmdecor gebruikt o.a. voor "Lawrence of Arabia" en in in 2012 gebruikt als filmset voor de film The Dictator Het plein is 200 meter doorsnee, met een spectaculaire fontein in het midden, dat omarmd word door een magnifiek gebouw met indrukwekkende torens aan beide flanken. Dit was het centrale gebouw van de Ibero-Amerikaanse expositie van 1929 waarin Spanje op symbolische wijze vrede sloot met haar vroegere kolonies van het Amerikaanse continent.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 38 | Community toppers

Traditionele vissers ... Foto: Antwan

1. Topreview: n.v.t.
2. Topfoto & tip: Traditionele vissers ... door Antwan
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: Elleke
5. Nieuwkomer: MGPhotography

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik