KessyWillems

profiel KessyWillems

Naam

Kessy Willems

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

1

Lid sinds

06 January 2017

Favorieten

Fav. land

Zuid-Afrika

Fav. stad

Parijs

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix TZ-71

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'555787' door KessyWillems '555787' door KessyWillems

MaleisiëSarawak

MaleisiëSarawak

Orang-oetangs op...Bo

KessyWillems

Everyone, meet Richie! In Semenggoh Natural Reserve nabij Kuching kan je om 10 uur s'ochtends of om 3 uur s'middags (voedertijden) deze reus en/of een paar van zijn kleintjes of vrouwtjes bewonderen als je geluk hebt.

'557929' door KessyWillems '557929' door KessyWillems

Panama

Panama

De beste manier om...

KessyWillems

Als je het nachtleven van de lokale bevolking eens een keertje goed onder de loep wil nemen in het kleine bergdorpje Santa Fé in Panama dan moet je niet in je mooiste jurkje met hoge hakken in het centrum van de stad zijn. Je zult er daar achter komen dat de bar uit golfplaten bestaat en waarschijnlijk niet echt geschikt is voor je nieuwste pumps (van een bekende designer waarvan hier nog nooit iemand gehoord heeft). Dus in plaats daarvan kan je beter je stevige wandelschoenen aantrekken en met een gids en zaklamp de jungle in trekken. Je zult versteld staan van het aantal dieren dat je gids in de duisternis kan spotten. Buiten onze groene vriend die ik heb kunnen vastleggen op het plaatje hierboven hebben we heel wat verschillende kikkers, bijzondere insecten en ook reptielen gespot. Dus zeker de moeite waard om je te storten in het bruisende nachtleven van Santa Fé!

'548542' door KessyWillems '548542' door KessyWillems

PanamaCaribische kust

PanamaCaribische kust

Kermit kan een echte.

KessyWillems

Als men in Panama aan het rondreizen is en in de buurt komt van Bocas del Toro, bezoek dan vooral Isla Bastimentos. In tegenstelling tot het hoofdeiland van Bocas, kan men op Isla Bastimentos nog door ongerepte natuur lopen. Het stikt hier dan ook van de verschillende soorten kikkers! Als je het binnenland in loopt kom je vanzelf er wel eentje tegen. Ze zijn echt prachtig om te zien!

Laatste blogs (1)

De San Blan eilanden, ook wel de Kuna Yala genoemd, zijn een hele bijzondere eilanden groep. Dit komt door verschillende factoren, maar voor mij zijn ze bijzonder omdat de eilanden eigenlijk maar een... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'557475' door Everlasting '557475' door Everlasting

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Heaven on Earth

Everlasting

If heaven really does exist, then let's hope it looks a little bit like the inside of Seville's Alcázar. Built primarily in the 1300s during the so-called 'dark ages' in Europe, the fortress' intricate architecture is anything but dark. Without boring you too much with the details, - originally founded as a fort for the Cordoban governors of Seville in 913, the Alcázar has been expanded or reconstructed many times in its 11 centuries of existence. In the 11th century Seville’s prosperous Muslim taifa (small kingdom) rulers developed the original fort by building a palace called Al-Muwarak (the Blessed) in what’s now the western part of the Alcázar. In 1987 Unesco made it a World Heritage site. When you have finished exploring the various rooms and patios inside you can then move out into the gardens another beautiful feature.

'546172' door Pkoelewijn '546172' door Pkoelewijn

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

DNA

Pkoelewijn

Het graf van Christoffel Columbus bevindt zich in de kathedraal van Sevilla. Vier sterke mannen in koninklijke gewaden, die de koninkrijken Aragon, Navarra, Castilie en Leon vertegenwoordigen,dragen zijn doodskist op hun schouders. DNA-testen hebben voor 98 % zekerheid uitgewezen dat de stoffelijke resten in de kist daadwerkelijk van de grote Christoffel zijn, hoewel Santo Doming0 ook zijn resten claimt.... Daar willen ze niet meewerken aan het beslissende DNA-onderzoek.

'496662' door Silly '496662' door Silly

SpanjeSevilla

SpanjeSevilla

Plaza de España 1

Silly

Bij een bezoek aan Sevilla mag zeker het "Plaza de España " niet ontbreken . Dit halvemaanvormige plein is al vele malen als filmdecor gebruikt o.a. voor "Lawrence of Arabia" en in in 2012 gebruikt als filmset voor de film The Dictator Het plein is 200 meter doorsnee, met een spectaculaire fontein in het midden, dat omarmd word door een magnifiek gebouw met indrukwekkende torens aan beide flanken. Dit was het centrale gebouw van de Ibero-Amerikaanse expositie van 1929 waarin Spanje op symbolische wijze vrede sloot met haar vroegere kolonies van het Amerikaanse continent.

Mijn favoriete blogs van anderen (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier