Kampie

profiel Kampie

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

12

Blogs

0

Lid sinds

15 December 2019

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Lissabon

Mijn Motto

'Niet iedereen die ronddwaalt is de weg kwijt. (J.R.R Tolkien)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D Mk III

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (12)

'1106283' door Kampie '1106283' door Kampie

Verenigde StatenMississippi, Alabama, Louisiana

Verenigde StatenMississippi, Alabama, Louisiana

Oak Alley Plantation

Kampie

Afgelopen zomer een rondreis door het zuiden en oosten van de VS gemaakt. Onderweg naar New Orleans heb ik een tussenstop gemaakt bij de beroemde Oak Alley Plantation waar in deze foto van de eikenlaan waaraan de plantage haar naam dankt.

'1106393' door Kampie '1106393' door Kampie

Verenigde StatenMississippi, Alabama, Louisiana

Verenigde StatenMississippi, Alabama, Louisiana

Atchafalaya Swamp

Kampie

Atchafalaya is de sprookjesachtige naam van het grootste riviermoeras van Louisiana. Het staat bovendien in de top 10 van Amerikaanse wildernisgebieden. Als je hier in de buurt bent, dan raad ik je aan om een swamp tour te boeken bij 'The Atchafalaya Experience'.

'1106477' door Kampie '1106477' door Kampie

Cambodja

Cambodja

Zonsondergang bij...T

Kampie

In een reis naar Cambodja mag een bezoek aan Tonlé Sap niet ontbreken. In de Cambodjaanse laagvlakte vind je hier een meer dat ongeveer 7,5% van 's lands oppervlakte beslaat. De naam Tonlé Sap betekent in het Khmer "Zoetwaterrivier", maar wordt vaak vertaald als "Groot Meer". Dit meer beslaat ongeveer 2590 vierkante kilometer in de droge tijd, maar zwelt in de regentijd aan tot een oppervlakte van 24.605 vierkante kilometer. Tijdens de droge tijd vloeit water het meer uit via de Tonlé Saprivier in de Mekong bij Phnom Penh. Tijdens de regentijd is de waterstand in de Mekong echter zo hoog dat het water vanuit de Mekong via de rivier het Tonlé Sapmeer instroomt. Het meer wordt dan tijdelijk het grootste zoetwatermeer in Zuidoost-Azië.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier