Jysta

profiel Jysta

Naam

sylvia ros

Reviews

0

Foto's & tips

112

Blogs

0

Lid sinds

25 November 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Canada

Fav. stad

Vancouver

Over mij

25 jaar geleden voor het eerst Europa uit; 4 weken naar V.S.rondreizen aan de westkant; Een wereldreis toen. Sindsdien is reizen gemakkelijker geworden en lijkt de wereld wat kleiner!!!!.
Sinds 2003 probeer ik elk jaar een nieuw land te bezoeken; binnen Europa of daarbuiten, en bij voorkeur in groepsverband of met een gezellige bekende.
Tot nu toe lukt dat aardig.

Mijn Motto

'Geniet van alles wat de wereld te bieden heeft.'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

A Powershot 720 is.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (112)

'358816' door Jysta '358816' door Jysta

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Scheve toren van Pisa

Jysta

Als object zal de toren zeker al vaker voorbij zijn gekomen. Maar dit is de mijne en ik vond het zo leuk daar te zijn en hem te fotograveren. Het weer werkte ook mee zoals je ziet. En ik vond het gewoon een mooie foto. Hoop jullie ook.

'482932' door Jysta '482932' door Jysta

SpanjeValencia

SpanjeValencia

Smalste huisje van de

Jysta

In Valencia kom je tijdens een wandeling door de stad dit huisje tegen. Het is het smalste huis van de stad en is dan ook niet veel breder dan de voordeur. Het loopt wel een heel eind naar achteren door en heeft diverse verdiepingen, maar of het leuk woont vertelt het verhaal niet. Je moet in elk geval geen engte vrees hebben.

'462205' door Jysta '462205' door Jysta

ItaliëLigurie

ItaliëLigurie

Cinque terre

Jysta

Wat een mooie en fotogenieke plek is dit.De Via dell 'Amore brengt je in de 5 verschillende dorpen waarbij de huisjes "geplakt" tegen de bergwand lijken.Dit is Manarola, de oudste van de 5. Toen wij er waren was het net een jaar geleden dat de dorpjes door een aardverschuiving flink beschadigd waren en de herstelwerkzaamheden hier en daar nog niet afgerond. Van een afstandje echter nog nauwelijks te zien.

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'492460' door NanneThewis2013 '492460' door NanneThewis2013

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Italiaanse lekkernije

NanneThewis2013

Vele dorpen en steden in Italië hebben mooie pleinen. Op deze pleinen vind je bijna altijd mooie winkels met allerlei lekkernijen. Koffie, ijs, gebak, olijven,kaas, pasta's enz. Deze foto is gemaakt in Greve. Greve is een mooi stadje met een prachtig pleintje waar je heerlijke Chianti wijnen kan kopen en kan proeven.

'491477' door Leeu '491477' door Leeu

Zuid-AfrikaKwaZoeloe-Natal

Zuid-AfrikaKwaZoeloe-Natal

Rustige Reus!

Leeu

Je schrikt je rot als er opeens uit het struikgewas een hele grote mannetjes olifant tevoorschijn komt. We konden geen kant op en hadden enorm veel geluk dat het een rustige reus was. Hij stak z'n slurf uit om eens te ruiken wat voor soort we waren en dat viel kennelijk mee.

'490830' door MKamman '490830' door MKamman

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Happy bikers

MKamman

Wat we super leuk vonden om te doen op Flores is het huren van een brommer en gewoon lekker rond rijden. Flores is sowieso niet toeristisch, maar dan kom je echt op plekken waar ze nog nooit een toerist hebben gezien. En dan krijg je dit soort taferelen, dat iedereen op- of omkijkt omdat ze twee lange blanken op een brommer over het eiland zien rijden. Dus er werd veel gezwaaid en gelachen, Maxima op Koningsdag was er niets bij ;-) Het grappige is dat de Lonely Planet afraadde om met een brommer rond te gaan rijden. Ja, de wegen zijn bochtig, maar als je niet als een malle over het eiland rondscheurt, is het prima te doen! Wij zijn helemaal van Maumere naar Moni op de brommer geweest en weer terug. Vanaf Moni met de brommer de Kelimutu op gereden en op de terugweg onderweg gestopt bij Koka Beach (zie mijn vorige twee foto's). Echt mooi!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier