JulieFaniel1

profiel JulieFaniel1

Naam

Julie Faniel

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

1

Lid sinds

26 December 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Marokko

Over mij

I'm a Belgian girl who likes to travel and see the world. For me travel is to discover new things, people and cultures. To learn new languages and how to live like them. I'm a traveler, not a tourist!

Zoals je ziet, ben ik een enorme Marokko fan. Dus de meeste foto's zullen van daar afkomstig zijn. Ik heb ook mijn eigen blog en facebookpagina.

Aarzel niet om eens een bezoekje te brengen :)
https://moroccodreamblog.wordpress.com/
https://www.facebook.com/moroccodreamblog/

Mijn Motto

'In the end, we only regret the chances we didn't take!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Samsung

Model

NX3000

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'518758' door JulieFaniel1 '518758' door JulieFaniel1

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

De achtertuin van Yve

JulieFaniel1

Een prachtige plek om even tot rust te komen. Dit kan zeker van pas komen wanneer je heel de dag in de hete en chaotische Marrakech rond loopt. Deze tuin is iets bijzonders. Duizend verschillende planten en bomen van over de hele wereld kan je hier terugvinden. Het was het plekje van Yves Saint Laurent. Zijn memorial kan je daar gaan bezoeken, net zoals zijn kunstwerken en boeken. Voor maar 5€ kom je terecht in een 'zen' omgeving waar je kan profiteren van een theetje, een boekje maar vooral schaduw! :)

Laatste blogs (1)

Hoi Iedereen! Hierbij enkele tips en tricks om je klaar te stomen voor Marokko Voor vertrek Klimaat Marokko is een land dat je het hele jaar door kan bezoeken. Maar vergeet niet dat het in... Lees meer

Ik ben fan van (9)

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik