Jorisart

'537545' door Jorisart '537545' door Jorisart

PolenKrakau

PolenKrakau

Stedentrip Polen

Jorisart

De grote markt in Krakau, wat een pracht en praal. vanuit hier kun je vele straatjes in om Krakau te ontdekken ! Echt een top stad !

'537525' door Jorisart '537525' door Jorisart

Italië

Italië

Feeling small

Jorisart

De Brenta is een berggroep in de Italiaanse Dolomieten, als je houdt van ongerepte natuur en het fijn vind om alleen door de natuur te wandelen bezoek dan het Brenta Massief in de periode April en Mei is het extreem rustig. Wel uitkijken sommige paden zijn door een strenge winter nog niet begaanbaar.

'537430' door Jorisart '537430' door Jorisart

PolenAuschwitz

PolenAuschwitz

Verplicht een bezoek.

Jorisart

Dit zou ieder mens in zijn leven verplicht moeten doen, volg een rondleiding met gids, je krijgt informatie toegespeeld die je haren recht overeind laten staan ! Neem na het bezoek ruimschoots de tijd om alles op je in te laten werken.

'537349' door Jorisart '537349' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Onbeschrijfelijk

Jorisart

Na 10 dagen wandelen door de Himalaya dan eindelijk de eindbestemming bereikt ! Zelf op bijna 5000 meter staan en dan nog bergen rondom je heen die 1000 tot 2000 meter boven je uitstijgen. Wat een gevoel wat een uitdaging, iets om nooit meer te vergeten.

'536990' door Jorisart '536990' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Koud en heel vroeg...

Jorisart

De wekker om 4 uur zetten... je ritst je slaapzak open en elke vezel van je lichaam wordt geprikkeld door de ijzige kou... Oooh snel op zoek naar mijn Sherpa kijken of die de koffie al klaar heeft ! En ja hoor een lekker bakje Nepalese koffie ( heeeeeeel zoet ) Snel snel gebaard mijn sherpa dan kunnen we de zon over de top zien komen. Na een korte wandeling zijn we op de juiste positie. En ja hoor langzaam zie je de eerste stralen over de top komen... Zo koud als ik het straks had zo warm krijg ik het nu.. wat een prachtig schouwspel.

'536959' door Jorisart '536959' door Jorisart

Italië

Italië

Vergeet de Dolomieten

Jorisart

Goed weer of slecht weer, alles in de streek Dolomieten is prachtig. Elk seizoen kent zijn glorie, deze foto is genomen eind April. Hou je van robuuste bergen, hoge pieken en het gevoel alleen op de wereld te zijn " Ga dan op avontuur in de Dolomieten "

'536955' door Jorisart '536955' door Jorisart

NepalChitwan NP

NepalChitwan NP

Na de hele dag speure

Jorisart

Heel de dag door de Nepalese jungle getrokken, vele vogels soorten en wat krokodillen gespot. Maar dit was toch wel het hoogtepunt 2 Witte neushoorns die een oversteek maken door de rivier. Vergeet het zuiden van Nepal sowieso niet.

'536896' door Jorisart '536896' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

-12 en volop zon

Jorisart

min 12 en een super super felle zon, dit maak je mee op hoge hoogte in de bergen. Als je Nepal aandoet zeker een trekking maken door de Himalaya.

'536892' door Jorisart '536892' door Jorisart

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Miss Nepal

Jorisart

Wat een bevolking geweldig ik prijs alles van de Nepalese mensen. Zo gastvrij zo open zo eerlijk zo respectvol ! De kwam in onderweg tegen haar pose verraad haar Miss verleden.

'536889' door Jorisart '536889' door Jorisart

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Te veel meegemaakt.

Jorisart

Ik ben kort naar de aardbeving in Nepal geweest, wat is het mooi te zien hoe positief de mensen zijn na alles wat ze hebben meegemaakt Het kind op de foto raakte mij diep ! Kijkend in haar prachtige oogjes zie je dat ze al veel te veel dingen heeft meegemaakt. Dingen waar een kind niet mee bezig hoort te zijn.

'536888' door Jorisart '536888' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Heilige berg van Nepa

Jorisart

In de ochtenddauw de heilige berg van Nepal langzaam tevoorschijn zien komen. De berg is heilig en mag niet beklommen worden. De naam van de berg is als volgt : Machhapuchhre en heeft een hoogte van 6997 meter.

'536884' door Jorisart '536884' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Een schouwspel aan...

Jorisart

Als ik zelf terug denk aan dit moment krijg ik wederom overal kippenvel ! Kijk en geniet. Voor mij is de Himalaya echt een uniek stukje natuur op aarde.

'536883' door Jorisart '536883' door Jorisart

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Ontwaken in de...hima

Jorisart

In de mist en regen je eindbestemming van de dag bereiken, balen dat er weinig te zien is van de ohzo overweldigende omgeving. Alle pijn wordt de volgende morgen verzacht als je getrakteerd word op de wonderschone jungle geluiden van de Himalaya en ook eindelijk zijn er robuuste hoge toppen te zien !

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier