Bhaktapur

Enkele kilometers ten zuidoosten van hoofdstad Kathmandu ligt een andere beroemde stad, Bhaktapur. De grootste trekpleister van de stad is het Durbar-plein. Al heeft dit plein met het oude paleis en de tempels wel grote schade opgelopen tijdens de aardbeving van 2015. Ook bezienswaardig zijn de Dattatraya Tempel en de Bhairab Nath Tempel.

Informatie over Bhaktapur

Beste foto's & tips van Bhaktapur

'552535' door AdriaanV '552535' door AdriaanV

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Levendig straatbeeld.

AdriaanV

Wat zijn onze straten dan verschrikkelijk saai als je dit ziet! Hier blijf je toch naar kijken ( en naar terug verlangen! ) Een levendig straatbeeld in het oude stadje Bakthapur-Nepal Tip: natuurlijk moet je het mooie plein in het centrum zien,maar dwaal ook eens door de achteraf straatjes! Bijna geen toerist te zien! Die mogen niet zover van de reisleider denk ik!

'506179' door Bowral '506179' door Bowral

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Offerschaaltjes

Bowral

Onverstoorbaar lopen deze vrouwen al keuvelend over het Durbar plein in Bhaktapur. Ze zijn met hun offerschaaltjes op weg naar een van de vele tempels in de stad

'485245' door Rhodaxx '485245' door Rhodaxx

NepalBhaktapur

NepalBhaktapur

Commerciële dames

Rhodaxx

In Nepal willen de meeste mensen met alle plezier op de foto. Deze drie dames proberen het commercieel aan te pakken, ze geven toestemming en vervolgens geven ze aan dat er betaald kan worden. Daar beginnen we niet aan dames, hoe pittig jullie er ook bij zitten!

Laat kaart zien