John Heeneman

profiel John Heeneman

Naam

John Heeneman

Reviews

0

Foto's & tips

247

Blogs

0

Lid sinds

11 March 2021

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (247)

'1126985' door John Heeneman '1126985' door John Heeneman

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Het drogen van de...r

John Heeneman

Op een locatie met diverse terrassen in Kathmandu kwam ik deze man en vrouw tegen die hun rijstoogst in de zon aan het drogen waren op een van deze terrassen. De man keerde de rijstkorrels om door ze op/om te scheppen in de lucht. Voor mij was dit zo'n moment dat je niet gauw vergeet.

'1127109' door John Heeneman '1127109' door John Heeneman

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Ballonvaart boven de.

John Heeneman

Het Masai Mara NP in Kenia vanuit een luchtballon zien en geheel geruisloos boven het landschap en de dieren te zweven is een belevenis die je je leven lang bij blijft. De ballonvaart begint al heel vroeg in de ochtend zodat je de zon op ziet komen boven de vlakte.

'1127029' door John Heeneman '1127029' door John Heeneman

IndonesiëBaliem

IndonesiëBaliem

Trotse Dani vader met

John Heeneman

Tijdens een bezoek aan de Baliem vallei / West Papoea kwam ik deze man van de Dani stam tegen met zijn dochtertje, hij vroeg me met nadruk om een foto van hen beiden te maken en zo'n verzoek sla ik nooit af.

Mijn fans (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (57)

'1138521' door Travelbag '1138521' door Travelbag

ChinaYunnan

ChinaYunnan

Twee oude mannen

Travelbag

Heerlijk het straatbeeld in de wat kleinere dorpjes die je in Yunnan nog kunt vinden. Het leven kabbelt er rustig voort en men lijkt zich niet heel erg druk te maken. Lekker even ergens zitten, de dag door nemen en kijken wat er aan je voorbij komt. Het rustige dorpsleven.

'1138477' door Abytravel '1138477' door Abytravel

NederlandZeeland

NederlandZeeland

Een grote keel...opze

Abytravel

Afgelopen weekend vierde Struisvogelfarm Monnikenwerve tussen Sluis en Aardenburg haar 25-jarig bestaan. Begonnen met slechts enkele dieren is dit bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een farm met 9 verschillende loopweide waar zo'n 160 dieren van enkele weken oud tot -de oudste hen!- 25 jaar een vrije uitloop hebben. Ook beschikken ze over meerdere stallen. Het is zowel fok- als mest/slachtbedrijf; geselecteerd wordt voor de fokdieren vooral op karakter, makkelijk in de omgang. De eieren worden in een enorme broedmachine uitgebroed en de dieren die niet voor de fok geselecteerd zijn worden rond de leeftijd van 1 jaar en ruim 100kilo geslacht. De farm heeft een winkel waar diverse struisvogelproducten worden verkocht; niet alleen vlees, maar ook voorwerpen gemaakt van het leer, de veren of de eieren. Ook is er een tearoom waar de zelfgemaakte advocaat geproefd kon worden, een aanrader! In juli en augustus is de farm dagelijks geopend; in mei, juni, september en oktober alleen in het weekend en op woensdagmiddag. Tijdens de jubileumdagen was er veel publiek en ook weer zo'n "berucht" jongetje dat naar de zin van deze vogel wat al te luidruchtig dichtbij kwam. Hij/zij zette dan ook een enorme keel op, zoals je op de foto kunt zien. Je zou denken dat daar een enorm kabaal uit kwam, maar nee: struisvogels beschikken niet over stembanden en je hoorde slechts een soort geblaas veroorzaakt door het uitstoten van de in de luchtpijp verzamelde lucht.

'1136702' door Karsten Russ '1136702' door Karsten Russ

Verenigde StatenMonterey

Verenigde StatenMonterey

Je hebt precies drie.

Karsten Russ

Net onder San Francisco ligt het havenstadje Monterey. Vanuit hier kun je walvissen en dolfijnen spotten op zee, maar ook aan de kade kun je genieten van zeeleeuwen, zee-otters en verschillende vogelsoorten. Let wel een beetje op je broodje of visje, want de luchtmacht ligt altijd op de loer..

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier