JetS87

profiel JetS87

Naam

Jet S87

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

11 January 2012

Favorieten

Fav. land

Italië

Fav. stad

Riva del Garda, Italië

Over mij

Beginnend Wereldreiziger / Iets minder beginnend Europareiziger

Mijn Motto

'This is the life! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Powershot SX40HS

Overige

Helaas momenteel terug op de pocket camera, mijn Powershot is in Tanzania van me beroofd :(

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'359139' door JetS87 '359139' door JetS87

ItaliëGardameer

ItaliëGardameer

Slecht weer in de Baa

JetS87

Over het algemeen is het 's zomers erg mooi weer aan het Gardameer, maar soms kan het weer plotseling omslaan. Vanuit het niets lijken grote wolken en wind over de bergen heen te rollen en ruige golven ontstaan op het meer. Dan barst het noodweer los, om over het algemeen na een half uurtje weer voorbij te zijn! Geweldig om dit natuurgeweld, zo anders dan we in Nederland gewend zijn, mee te maken!

'380590' door JetS87 '380590' door JetS87

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Olifantenjong zoekt..

JetS87

Nog maar net enkele minuten begonnen aan onze allereerste gamedrive in de Masai Mara kwamen we een familie olifanten tegen, waaronder deze moeder met haar jong.

'480748' door JetS87 '480748' door JetS87

Tanzania

Tanzania

Overlanding door...Af

JetS87

Voor wie wat avontuurlijker is ingesteld dan veel safarigangers, van rondtrekken houdt en Afrika kamperend wil ontdekken, maar geen zin heeft of onvoldoende kennis heeft om het zelf te regelen, is overlanding een goede optie. Met een speciaal ingerichte truck reis je langs diverse bestemmingen, waar je 's nachts kampeert. De groep bestaat over het algemeen uit 16 - 24 personen en iedereen wordt verwacht mee te doen met een aantal huiselijke taken zoals koken, afwassen en het opruimen van de truck. In de truck heeft iedereen een eigen kluis waar makkelijk een hele backpack in past en zelfs nog een beetje meer. Tent en matjes zijn aanwezig, maar een eigen (extra) matje is geen overbodige luxe. Een slaapzak moet je zelf meenemen. Wij hebben onze trip van Nairobi via de Masai Mara en de Serengetti naar Zanzibar geboekt via [url="http://www.africanbudgetsafaris.com/" target="_blank"]African Budget Safaris[/url]. Terry Murphy was erg behulpzaam. Op zijn website staan veel betaalbare trips, van korte tot zeer lange duur. Onze trip verliep uiteindelijk via [url="http://www.acacia-africa.com/" target="_blank"]Acacia Africa[/url], en is ons erg goed bevallen.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik