JetS87

profiel JetS87

Naam

Jet S87

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

11 January 2012

Favorieten

Fav. land

Italië

Fav. stad

Riva del Garda, Italië

Over mij

Beginnend Wereldreiziger / Iets minder beginnend Europareiziger

Mijn Motto

'This is the life! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Powershot SX40HS

Overige

Helaas momenteel terug op de pocket camera, mijn Powershot is in Tanzania van me beroofd :(

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'359139' door JetS87 '359139' door JetS87

ItaliëGardameer

ItaliëGardameer

Slecht weer in de Baa

JetS87

Over het algemeen is het 's zomers erg mooi weer aan het Gardameer, maar soms kan het weer plotseling omslaan. Vanuit het niets lijken grote wolken en wind over de bergen heen te rollen en ruige golven ontstaan op het meer. Dan barst het noodweer los, om over het algemeen na een half uurtje weer voorbij te zijn! Geweldig om dit natuurgeweld, zo anders dan we in Nederland gewend zijn, mee te maken!

'380590' door JetS87 '380590' door JetS87

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Olifantenjong zoekt..

JetS87

Nog maar net enkele minuten begonnen aan onze allereerste gamedrive in de Masai Mara kwamen we een familie olifanten tegen, waaronder deze moeder met haar jong.

'480748' door JetS87 '480748' door JetS87

Tanzania

Tanzania

Overlanding door...Af

JetS87

Voor wie wat avontuurlijker is ingesteld dan veel safarigangers, van rondtrekken houdt en Afrika kamperend wil ontdekken, maar geen zin heeft of onvoldoende kennis heeft om het zelf te regelen, is overlanding een goede optie. Met een speciaal ingerichte truck reis je langs diverse bestemmingen, waar je 's nachts kampeert. De groep bestaat over het algemeen uit 16 - 24 personen en iedereen wordt verwacht mee te doen met een aantal huiselijke taken zoals koken, afwassen en het opruimen van de truck. In de truck heeft iedereen een eigen kluis waar makkelijk een hele backpack in past en zelfs nog een beetje meer. Tent en matjes zijn aanwezig, maar een eigen (extra) matje is geen overbodige luxe. Een slaapzak moet je zelf meenemen. Wij hebben onze trip van Nairobi via de Masai Mara en de Serengetti naar Zanzibar geboekt via [url="http://www.africanbudgetsafaris.com/" target="_blank"]African Budget Safaris[/url]. Terry Murphy was erg behulpzaam. Op zijn website staan veel betaalbare trips, van korte tot zeer lange duur. Onze trip verliep uiteindelijk via [url="http://www.acacia-africa.com/" target="_blank"]Acacia Africa[/url], en is ons erg goed bevallen.