Jerrymie

profiel Jerrymie

Naam

Jerrymie Bethuel Marcus

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

1

Lid sinds

11 September 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Nederland

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

Een reiziger, niet om het reizen zelf, niet om de foto's, niet om de souveniers maar om de verhalen. De verhalen van mensen. Verhalen die dogma's en vooroordelen teniet doen.

Mijn Motto

'Ga heen en vermenigvuldig uw ervaringen'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D60

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'273473' door Jerrymie '273473' door Jerrymie

IndonesiëBorobudur

IndonesiëBorobudur

Boeddha jochie

Jerrymie

De borobudur is een heerlijke plek om te hangen. Zo ook voor dit jochie, helemaal in zijn element op de schoot van een Boeddha-beeld. Deze foto is gemaakt lang voordat de digitale hebbedingetjes hun intrede deden. Deze is dan ook gemaakt met een analoge Nikon.

'273625' door Jerrymie '273625' door Jerrymie

MarokkoAtlas gebergte

MarokkoAtlas gebergte

Kif uit Ketama

Jerrymie

In Marokko wonen mannetjes. Je weet wel, de mannetjes die je benaderen of je geen tapijt nodig hebt. Of voor je tante, of voor je broer. Of dat je honger hebt en hij je wel kan meenemen naar het restaurant van hun oom, of van hun vriend, of van hun opa. Een van de vele 'mannetjesproducten' is kif. Kif noemen wij hasj. Deze verkoper nam me mee naar zijn boerderij waar op authentieke wijze recreatieve middelen werden vervaardigt.

'273679' door Jerrymie '273679' door Jerrymie

IndonesiëBandung

IndonesiëBandung

Kinderen in Bandung

Jerrymie

In de stad Bandung zijn veel kampungs. Een van die kampungs is Cipaera, de wijk van mijn familie.Cipaera bestaat voornamelijk uit dicht op elkaar gebouwde huisjes, smalle gangetjes en veel geïmproviseerde architectuur. Deze kids speelden in één van die gangetjes en wilden maar al te graag poseren voor een foto.

Laatste blogs (1)

De titel van deze blog kan op twee manieren opgevat worden. In Nederland is Ketama vooral bekend als één van de vele hasjwaren van de coffeeshops. In Marokko is het een klein dorp in het Atlasgebergte... Lees meer

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier