JerryA-Kum

profiel JerryA-Kum

Naam

Jerry R. A-Kum

Reviews

0

Foto's & tips

35

Blogs

0

Lid sinds

25 March 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Suriname

Fav. stad

Paramaribo

Over mij

Ik ben Surinamer, die dol is op reizen. Ik kies voornamelijk plekken waar ik vooral de lokale cultuur zelf kan ervaren. Maar ook natuurrijke plaatsen spreken mij enorm aan!

Mijn Motto

'It's all about mutual respect!'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (35)

'443795' door JerryA-Kum '443795' door JerryA-Kum

SurinameJungle

SurinameJungle

Ongerepte natuur!

JerryA-Kum

Een vlucht boven de Surinaamse jungle is alleszins de moeite waard. De samenvloeiing van de Coppename- en Saramaccariver zoals op deze foto. Prachtig bovenaanzicht! © Jerry R. A-Kum.

'445503' door JerryA-Kum '445503' door JerryA-Kum

GuyanaZuid Guyana

GuyanaZuid Guyana

De regenboog

JerryA-Kum

Vakantie in het Iwokramaregenwoud (Zuid-Guyana) betekent volop genieten van de natuur. Zo een regenboog heb ik niet eerder gezien en was zonder meer de moeite van het vastleggen waard. © Jerry R. A-Kum.

'444676' door JerryA-Kum '444676' door JerryA-Kum

SurinameJungle

SurinameJungle

Ongerepte natuur!

JerryA-Kum

Ik heb relatief veel van Suriname gezien. De Minavallen in het district Sipaliwini, dichtbij het dorp Loka Loka, reken ik tot de top vijf bestemmingen in Suriname. Een absloute aanrader dus! © Jerry R. A-Kum.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (4)

'464949' door Sanne '464949' door Sanne

Cambodja

Cambodja

Verkleedpartijtjes

Sanne

In Pnom Penh zijn verschillende boetiekjes waar je omgetoverd kunt worden tot een Cambodjaanse prins of prinses omgetoverd kunt worden. Je herkent jezelf niet meer terug! Daarna wordt er natuurlijk een foto genomen zodat je kan laten zien dat je 1 dag een prins of prinses bent geweest!

'460981' door Hardom '460981' door Hardom

EcuadorSierra Centraal

EcuadorSierra Centraal

Laguna de Colta

Hardom

Op de achtergrond is de Laguna de Colta te zien. Op de voorgrond wordt Quinoa verbouwd. Quinoa is in Zuid Amerika reeds duizenden jaren een belangrijk voedselgewas. De reden is dat Quinoa in tegenstelling tot bijvoorbeeld mais nog op grote hoogte kan groeien,. Colta ligt op circa 3100 meter

'460980' door Leeu '460980' door Leeu

Zuid-AfrikaKwaZoeloe-Natal

Zuid-AfrikaKwaZoeloe-Natal

Durf!

Leeu

Je moet het wel durven om met een eigen gemaakte boot het water op te gaan waar o.a. nijlpaarden zitten en zo te zien aan het vaartuig is hij niet geheel waterdicht.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 43 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Pijp rokende Chin vrouw. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Pijp rokende Chin vrouw door Antwan
2. Review: Brasov, Roemenië door Travelgoom
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer:  De4roosjes

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik