Jenita

profiel Jenita

Naam

Jenita K.

Reviews

0

Foto's & tips

73

Blogs

1

Lid sinds

20 August 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Lhasa, Tibet

Over mij

Waarom reizen: 's ochtends niet weten waar je 's avonds slaapt, uitgenodigd worden voor een kopje koffie bij mensen thuis, een paar weken leven uit je backpack, haren wassen in een bergmeer, thuis genieten van alle luxe en weer zo snel mogelijk plannen maken voor de volgende bestemming!

Ik ben een beginnend fotograaf en hoop door de reactie's op mijn foto's en de hele mooie foto's die ik hier zie inspiratie op te doen!

** Alle foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder mijn toestemming gebruikt worden. Als je wel een foto wilt gebruiken; stuur dan even een berichtje.

*** Door een druk leven naast het fotograferen ben ik niet in staat om op elke reactie een antwoord te geven maar weet dat ik iedere vorm van reactie/opmerking/tip zeker waardeer!!

Met dank, Jenita

Mijn Motto

'De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde. (Aurelius Augustinus, theoloog, 354-430 na Chr.)'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 1100D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (73)

'475637' door Jenita '475637' door Jenita

IsraëlJeruzalem

IsraëlJeruzalem

Begin en einde van de

Jenita

Als je in weekend in Jeruzalem bent en dan vooral op vrijdagavond of zaterdagavond (als de sabbat begint en eindigt) is het een goede tip om bij 1 van de poorten van de stad te gaan zitten, en dan vooral de Damascus poort. De Joden komen namelijk vanuit hun Joodse Wijk de stad in om te bidden bij de Klaagmuur. Ze hebben veel haast en lopen dan ook erg hard. Het is bijzonder om te zien hoeveel Joden er door de poort de stad in gaan.

'419040' door Jenita '419040' door Jenita

IndiaMumbai (Bombay)

IndiaMumbai (Bombay)

De wasserette van...M

Jenita

Vraag een taxichauffeur in Mumbai naar de Dhobi Ghats en hij brengt je naar de grootste wasserette van Mumbai. Erg leuk om doorheen te lopen en bij de meeste wasserettes mag je even binnenkijken. Een aanrader!

'368223' door Jenita '368223' door Jenita

ChinaHunan

ChinaHunan

Vrolijk klein...Chine

Jenita

Dit vrolijke kleine Chinese meisje kwamen we tegen tijdens een fietstocht door de rijstvelden bij de stad Yangzhuo in het Karstgebergte. Haar moeder werkte in het restaurant in een klein dorpje langs de Lijiang rivier en ze zat op de grond te spelen. Ze was eerst wat verlegen maar toen we wat trucs uithaalden met ballonnen uit Nederland kwam er deze schaterlach!

Laatste blogs (1)

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik