Jelleoostrom

profiel Jelleoostrom

Naam

Jelle Oostrom

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

1

Lid sinds

17 August 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Sydney

Over mij

Reizen is een grote passie! Het liefst zo vaak mogelijk (en natuurlijk zo lang mogelijk). Reizen is genieten... reizen is je zintuigen prikkelen... geuren, kleuren.... reizen is avonturen beleven, andere culturen leren kennen. Het proberen vast te leggen is mijn grote hobby.

Mijn Motto

''Tourists don't know where they've been, travellers don't know where they're going."'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

500D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'334357' door Jelleoostrom '334357' door Jelleoostrom

MarokkoWestelijke Sahara

MarokkoWestelijke Sahara

Gouden bergen

Jelleoostrom

Tijdens onze rondreis door Marokko hebben we uiteraard ook de Sahara bezocht. Erg indrukwekkend! Met zonsondergang op een kameel de woestijn in trekken om daar onder een prachtige sterrenhemel te overnachten. Toen we de woestijn in trokken was de lucht erg donker en het leek er op alsof het slecht weer zou gaan worden. Achter ons ging net de zon onder waardoor de gouden zandbergen prachtig oplichten tegen de donkere lucht.

'328837' door Jelleoostrom '328837' door Jelleoostrom

MarokkoMediterranee

MarokkoMediterranee

Portret in...pastelkl

Jelleoostrom

Portret in pastelkleuren. Deze vrouw kwamen we tegen in Chefchaouen en wilde in tegenstelling tot de meeste marokkanen wel op de foto. Chefchaouen staat onder andere bekend om de handgemaakte hoeden. Tegen een witte achtergrond kwam deze roze hoed en het getekende gezicht van de vriendelijke vrouw erg mooi uit.

'478905' door Jelleoostrom '478905' door Jelleoostrom

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Lekker ijs in Lissabo

Jelleoostrom

Ik mag denk ik wel zeggen dat ik in Lissabon het lekkerste ijs ooit heb geproefd! Bij Santini maken ze al sinds 1949 hun eigen ijs, en dat proef je! Deze trendy ingerichte ijssalon is uitermate bekwaam in het verzorgen van een heerlijk ijsje om even bij te komen van het warme weer. Zelfs al is het buiten koud, de ijsjes van Santini zorgen ervoor dat je het warm krijgt van binnen! Echt de moeite waard! Wij gingen iedere dag wel even een ijsje halen. [url="www.santini.pt" target="_blank"]www.santini.pt[/url]

Laatste blogs (1)

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (9)

'337208' door Papillonreizen '337208' door Papillonreizen

MaliTimboektoe

MaliTimboektoe

Heaven can wait -...M

Papillonreizen

Heaven can wait, And a band of Angels wrapped up in my heart, Will take me through the lonely night, Through the cold of the day. And I know, I know, Heaven can wait, And all the gods come down here just to sing for me, And the melody's gonna make me fly, Without pain, without fear. I got a taste of paradise, Heaven can wait. I won't look back. Let the altars shine. Dit schaap had er niet zo'n zin in om zich in zijn lot te schikken en maakte het de drager knap lastig bij het aan boord gaan in de haven van Timboektoe. Vandaag is het offerfeest, het grote jaarlijkse feest met rituele slachting van heel veel schapen. Maybe heaven couldn't wait., maybe he turned into meatloaf.. (http://www.youtube.com/watch?v=SbVZ2_ptv_w)

'332055' door Tineke smit-broekhuizen '332055' door Tineke smit-broekhuizen

NoorwegenNoord

NoorwegenNoord

Rendieren op de...vlu

Tineke smit-broekhuizen

Rustig staan de rendieren in de zee afkoeling te zoeken. Ineens slaan er een paar op hol om na een paar meter weer stil te staan en verder te gaan met waar ze mee bezig waren..gewoon rustig staan....

'326693' door Feije '326693' door Feije

MaliCentraal Mali

MaliCentraal Mali

Peul meisje, Mali

Feije

Onderweg van Mopti naar het Pays Dogon kwam ik dit meisje tegen. Ze was met tientallen leeftijdsgenoten aan het zwemmen in een rivier. Ze poseerde graag, als een volleerd model.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier