Jelle51

8
Birma
Jelle51 was hier 31 Oct 2017
Bagan is een plek sdie je eens in je leven bezocht moet hebben. Mar neem wel uitgebreid de tijd. Huur een paard en wagen voor twee dagen om het gebied en de omliggende dorpen te bezoeken. Oud Bagan is een leuke relaxte plaats, nieuw Bagan kan je 's avonds lekker eten in verschillende restaurants.
Land
  • De dorpen in de omgeving zijn de moeite waard
  • Het is toeristisch maar niet te druk.
  • De menners zijn goede gidsen.
  • Wel erg druk tijdens zonsondergang
Review geplaatst op 2017-02-20
9
Griekenland Lesbos
Jelle51 was hier 30 Apr 2012
Wij gaan komend voorjaar voor de achtste keer naar Lesbos.esbos een prachtig eiland, het is het eiland voor de Grieken om op valkantie te gaan, vooral in augustus komen de Grieken in grote getale naar het eiand. Je hebt er het prachtig tegen de bergen aangebouwde molyvos en het mooie plaatsje Petra. Hier komen de meeste toeristen Veel rustiger is Skala Kallonis op Lesbos, het ligt prachtig aan de baai van Kalloni. Het is een rustig en authentiek Grieks vissersdorpje, klein maar gezellig en met een vriendelijke bevolking. Aan het prachtige zandstrand strand bevinden zich een aantal goede (vis)taverna’s. In Skala Kallonis zijn o.a. een aantal bars en vooral bij Bar-pizzeria Arga, met de gastvrije Theo is het 's avonds erg gezellig, met de vele Grieken die er komen. Lekker eten is het bij bij Akti is zoals:Estiatorio Ambrosia met lekkere youvetsi, gigantes, lamb- stamna en feta- saganaki
Regio
  • Weinig toerisme
  • Schitterende natuur
  • Mooie oude steden
  • Vriendelijke mensen
  • In augustus erg heet
Review geplaatst op 2017-02-17
8
India
Jelle51 was hier 31 Oct 2016
Als je genoeg tijd neemt om dit park te ontdekken. Kan je met een goede gids van dit park ook de minder toeristische plekken van dit park leren kenen. We kwamen in een gebied waar je alleen lopend in mag. Een gebied zo mooi en zo rustig dat je je niet voor kan stellen dat je in hectisch India bent
Land
  • Veel zeldzame foto's en gidsen met verstandn
  • Het park is te groot om in 1 dag te bekijken.
Review geplaatst op 2017-02-06

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik