Janbaert

profiel Janbaert

Naam

jan baert

Reviews

0

Foto's & tips

169

Blogs

0

Lid sinds

08 July 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Mongolië

Fav. stad

Praag

Over mij

Carpe diem!
Reizen, mountainbiken, lange wandeltochten...

Mijn Motto

'Alles wat mooi is, fotografeer ik.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D7100

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (169)

'308304' door Janbaert '308304' door Janbaert

SenegalPetite Cote en Sine-Saloum

SenegalPetite Cote en Sine-Saloum

Vragende blik

Janbaert

Het meisje behoort tot het Wolof-volk. Wolof is een taal die gesproken wordt in de West-Afrikaanse landen Senegal, Gambia, en Mauritanië. De taal wordt ook wel met Wollof of Ouolof aangeduid. Het is de meest gesproken taal in Senegal, meer dan 80% van de bevolking (inclusief mensen die zelf niet tot het Wolof-volk behoren) spreekt de taal. De sprekers zijn vooral te vinden in het gebied van Dakar tot Saint Louis. Ongeveer 3,2 miljoen mensen spreken de taal als moedertaal, terwijl er rond de 3,5 miljoen mensen zijn die de taal als tweede taal spreken.

'460187' door Janbaert '460187' door Janbaert

BelgiëWest Vlaanderen

BelgiëWest Vlaanderen

Belgische kust

Janbaert

Het garnaalvissen te paard zoals beoefend in Oostduinkerke, is een eeuwenoude ambacht die nauw verbonden is met de natuur en afhankelijk is van de elementen en het getij. De taaie mannen op hun robuuste paarden door de golven te zien zwoegen, is zeker een uitstapje waard! 'De garnaalvisserij te paard in Oostduinkerke' werd op woensdag 4 december 2013 door UNESCO officieel toegevoegd aan de Representatieve Lijst van het Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid.

'455424' door Janbaert '455424' door Janbaert

EthiopiëGondar

EthiopiëGondar

Een meisje op de mark

Janbaert

Op de marktplaats zag ik een jonge Ethiopische vrouw rustig en glimlachend zitten met een prachtige blauwe achtergrond. Ze vroeg zelfs geen enkele Birr's. In Ethiopië is aartsmoeilijk om een portret te maken.

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier