JJans

profiel JJans

Naam

J Jans

Reviews

0

Foto's & tips

39

Blogs

0

Lid sinds

06 May 2016

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'1130843' door JJans '1130843' door JJans

NederlandFlevoland

NederlandFlevoland

Op een onbewoond...ei

JJans

Vorig jaar zijn wij vanuit Enkhuizen met de Schuttevaer naar de Markerwadden gevaren. Het is een prachtig nieuw natuurreservaat in het Markermeer waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de weidsheid, de natuur, de vogels en de stilte. Dit bijzondere bouwwerk is één van de vogelkijkhutten.

'1130896' door JJans '1130896' door JJans

NederlandFlevoland

NederlandFlevoland

Weidse blik

JJans

Op de Marker Wadden geniet je van weidse uitzichten, je komt er helemaal tot rust, en hoort alleen de wind en de vogels. Je waant je af en toe alleen op wereld!

'1131077' door JJans '1131077' door JJans

Portugal

Portugal

Mooi doorkijkje

JJans

Obidos is een prachtig Middeleeuws stadje 80 km ten noorden van Lissabon met wit geverfde huisjes, smalle straatjes en veel bloemen. Het is wel erg toeristisch maar zeer de moeite waard om te bezoeken als je in de buurt bent..

Ik ben fan van (1)

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 43 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Pijp rokende Chin vrouw. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Pijp rokende Chin vrouw door Antwan
2. Review: Brasov, Roemenië door Travelgoom
3. Communitylid van de week: Ameerakker
4. Nieuwkomer:  De4roosjes

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik