JJans

profiel JJans

Naam

J Jans

Reviews

0

Foto's & tips

65

Blogs

0

Lid sinds

06 May 2016

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Merk fotocamera

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (65)

'1133308' door JJans '1133308' door JJans

NederlandNoord Holland

NederlandNoord Holland

Koud bankje

JJans

Wat was het genieten vorige winter van de korte periode met heerlijk vriesweer, ijs op de sloten, zelfs op het IJsselmeer en prachtige blauwe luchten. Heerlijk om met de camera op pad te gaan. Dit bankje aan de rand van het IJsselmeer kon ik natuurlijk niet overslaan. Ik ben er maar niet op gaan zitten om van het uitzicht te genieten. Hopelijk krijgen we komende winter weer zo'n mooie periode.

'1130843' door JJans '1130843' door JJans

NederlandFlevoland

NederlandFlevoland

Op een onbewoond...ei

JJans

Vorig jaar zijn wij vanuit Enkhuizen met de Schuttevaer naar de Markerwadden gevaren. Het is een prachtig nieuw natuurreservaat in het Markermeer waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de weidsheid, de natuur, de vogels en de stilte. Dit bijzondere bouwwerk is één van de vogelkijkhutten.

'1134775' door JJans '1134775' door JJans

Tibet

Tibet

Betoverend blauw

JJans

In 2013 maakten wij een rondreis door Tibet. Het land maakte veel indruk op mij, ik vond Tibet het meest bijzondere land wat ik tot dan toe had bezocht. Het ruige landschap, de vriendelijke nieuwsgierige mensen, de manier waarop ze met hun geloof bezig zijn de prachtige kloosters....alsof je in een film beland bent. Op een gegeven moment kwamen we hoog in de bergen bij dit onwaarschijnlijk blauwe meer, het Yamdrok meer. Het ligt op dik 4400 meter en is het hoogst gelegen zoetwatermeer ter wereld en is een van de vier heilige meren in Tibet.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'1138744' door MarcoPhotoWorld '1138744' door MarcoPhotoWorld

IndiaCalcutta (Kolkata)

IndiaCalcutta (Kolkata)

Indiase kijkdoos

MarcoPhotoWorld

Ik heb een fascinatie voor lokale versmarkten. Sommige zijn uitdagender dan andere, en de New Market in Calcutta is er daar een van. In een oude donkere hal van het grote complex, met hoge plafonds en betonnen pilaren, worden 's morgens vroeg op de ouderwetse (bijna middeleeuwse) manier levende dieren geslacht en verhandeld. Sommigen gaan trots voor je op de foto, anderen zijn wat bescheidener. Dit kleurrijke hoekje waar gehandeld en tegelijkertijd gekookt werd, gaf mij de indruk van een kijkdoos of poppenhuis. Ze waren niet heel happig op een foto, dus ik moest hem snel maken, en in heel slechte lichtomstandigheden, dus met veel ruis. Ik was de volgende dag terug in de hoop de foto opnieuw (en beter/scherper) te maken, maar toen waren de luiken dicht.

'1136835' door Jarno Huijsman '1136835' door Jarno Huijsman

IndiaVaranasi

IndiaVaranasi

Local in Varanasi

Jarno Huijsman

Tijdens onze wereldreis bezochten we Varanasi, India. Een hectische en heftige plaats om te bezoeken en zeker ver weg van het massa toerisme. We kwamen in gesprek met deze local en hij was zo blij om ons te zien omdat wij de eerste toeristen waren die hij zag in 2 jaar tijd.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier