IngeVolleberg

profiel IngeVolleberg

Naam

Inge Volleberg

Reviews

2

Foto's & tips

8

Blogs

0

Lid sinds

27 September 2016

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Papoea Nieuw Guinea

Fav. stad

Maastricht

Over mij

Hallo! Mijn naam is Inge, ik ben student aan het Amsterdam University College en ik studeer daar International Relations en Antropologie. Mijn hobby is fotograferen, van stadsfotografie, tot wilde dieren fotograferen in de jungle en alles wat daar tussen zit. Reizen doe ik het allerliefste als mijn lege studenten portemonnee het toestaat. Ik heb het geluk gehad om tijdens mijn middelbareschooltijd twee keer een verre reis te hebben mogen maken met een vrijwilligersorganisatie, naar Peru en Papoea. Verder hoop ik tussen mijn bachelor en master een wereldreis te kunnen gaan doen.

Mijn Motto

'Er blijft nog zoveel om te ontdekken!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (8)

'540184' door IngeVolleberg '540184' door IngeVolleberg

Costa Rica

Costa Rica

Een roodoogmakikikker

IngeVolleberg

Tijdens een nachtelijke wandeling door een privé natuurreservaat in de buurt van La Fortuna kwamen we deze schoonheid tegen. Een pracht beest dat alleen actief is 's nachts en vrij schuw is, dus geen grote kans dat je hem kan spotten. Gelukkig kregen wij wel die kans met dit plaatje als resultaat!

'540351' door IngeVolleberg '540351' door IngeVolleberg

Costa Rica

Costa Rica

Sta ik er mooi op?

IngeVolleberg

In de buurt van het plaatsje Muelle is een hele speciale brug: the iguana bridge. De brug heet zo omdat er maar liefst 200 leguanen op en rond de brug leven. De takken van de bomen die op de oever van de rivier staan zijn op dezelfde hoogte als de brug waardoor het een klimparadijs is voor deze reptielen soort. Als reiziger is dit de ultieme plek om even te stoppen om deze dieren van dichtbij te kunnen bekijken. Ze zijn geloof ik wel wat toeristen gewend aangezien ze niet zo schuw zijn (ze blijven gewoon heel rustig zitten).

'540257' door IngeVolleberg '540257' door IngeVolleberg

Costa Rica

Costa Rica

Papegaaien paradijs

IngeVolleberg

Tijdens een van onze langere reisdagen stopte we bij een bakkerijtje (cafe mi finca) om wat te lunchen. Onze gids vertelde dat achter het gebouw vroeger een verblijf was voor gewonde vogels. Nu was het er niet meer of in ieder geval dicht voor bezoekers, maar de ara's vonden het kennelijk een heel fijn plekje want ze zijn er gebleven. Prachtig om te zien een groep van misschien wel 20 ara's allemaal in een boom.

Community-updates

De mooiste foto's uit 15 jaar Columbus Community!

08-12-2022 Om de allermooiste foto's uit deze decennia in het zonnetje te zetten, organiseerden we een allerlaatste community-fotowedstrijd: De Grootste Hits aller Tijden. Dit zijn onze favorieten

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

WIN EEN VAKANTIE IN KROATIË

Kroatië is een enorm afwisselende bestemming, met tal van eilanden, levendige steden, een rijke historie en een verrassend binnenland. Een land dat je als reiziger absoluut zelf wilt verkennen. En dat kan! Test je kennis met onze Kroatië-kennisquiz en maak kans op een accommodatievoucher ter waarde van €500.  Doe mee >