Imaginature

profiel Imaginature

Naam

Andre van Huizen

Reviews

0

Foto's & tips

48

Blogs

0

Lid sinds

26 March 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Chili

Fav. stad

Sydney

Over mij

Reiziger pur sang, 6 tot 7 maanden per jaar op reis. Ben 5 jaar geleden begonnen met mijn droomreis. Zelf overland naar Zuid-Afrika rijden in een zelf-geprepareerde expeditie Landcruiser. De reis is in delen van gemiddeld 7 weken, 2x per jaar, gedaan waarbij de jeep tussentijds wordt gestald. Heb net ook in Australie een Landcruiser gekocht die ik ook 1 a 2 keer per jaar gebruik. Het is de mooiste manier van reizen voor mij, maar ik doe ook nog steeds 1 a 2 backpacktrips per jaar. Ben geen groepsreiziger, behalve als het echt niet anders kan. Mijn voorkeur gaat uit naar wildernis in alle vormen zoals woestijnen, oerwouden, poolgebieden, bergen en savannes. Toch hou ik ook van cultuur, vooral architectuur oud en modern, volkeren en kunst.
Dit jaar met Australie en Nieuw Zeeland mijn 7e continent bezocht.

Mijn Motto

'To show the Earth to the World'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D 20D 2x

Overige

veel lenzen, 2 compactcamera's

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (48)

'246863' door Imaginature '246863' door Imaginature

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Crossing

Imaginature

7 dagen gewacht op het moment dat duizenden gnoes en zebra's de Mara rivier gingen oversteken. Een apocalyptische scene met veel lawaai en stofwolken. Een onvergetelike ervaring.

'271866' door Imaginature '271866' door Imaginature

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Atrium Burj al Arab

Imaginature

Het atrium van de Burj al Arab, het enige 7-sterren hotel ter wereld, van de bovenste verdieping bekeken. Het hotel is van buiten een architectonisch hoogstandje, binnen is het een combinatie van design en arabische protserigheid. Om binnen te komen moet je minstens een high tea hebben gereserveerd.

'246903' door Imaginature '246903' door Imaginature

EthiopiëTigray

EthiopiëTigray

Gelada

Imaginature

Hoog in de bergen van Simien leven de Gelada bavianen in enorme groepen van soms wel 500. Van een afstandje lijken de volwassen mannetjes met hun manen wel op leeuwen. Als je vooruit loopt en dan stil gaat zitten loopt de hele groep langs je heen tot op een paar meter afstand.

Mijn fans (8)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier