Imaginature

profiel Imaginature

Naam

Andre van Huizen

Reviews

0

Foto's & tips

48

Blogs

0

Lid sinds

26 March 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Chili

Fav. stad

Sydney

Over mij

Reiziger pur sang, 6 tot 7 maanden per jaar op reis. Ben 5 jaar geleden begonnen met mijn droomreis. Zelf overland naar Zuid-Afrika rijden in een zelf-geprepareerde expeditie Landcruiser. De reis is in delen van gemiddeld 7 weken, 2x per jaar, gedaan waarbij de jeep tussentijds wordt gestald. Heb net ook in Australie een Landcruiser gekocht die ik ook 1 a 2 keer per jaar gebruik. Het is de mooiste manier van reizen voor mij, maar ik doe ook nog steeds 1 a 2 backpacktrips per jaar. Ben geen groepsreiziger, behalve als het echt niet anders kan. Mijn voorkeur gaat uit naar wildernis in alle vormen zoals woestijnen, oerwouden, poolgebieden, bergen en savannes. Toch hou ik ook van cultuur, vooral architectuur oud en modern, volkeren en kunst.
Dit jaar met Australie en Nieuw Zeeland mijn 7e continent bezocht.

Mijn Motto

'To show the Earth to the World'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

7D 20D 2x

Overige

veel lenzen, 2 compactcamera's

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (48)

'246863' door Imaginature '246863' door Imaginature

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Crossing

Imaginature

7 dagen gewacht op het moment dat duizenden gnoes en zebra's de Mara rivier gingen oversteken. Een apocalyptische scene met veel lawaai en stofwolken. Een onvergetelike ervaring.

'271866' door Imaginature '271866' door Imaginature

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Verenigde Arabische EmiratenDubai

Atrium Burj al Arab

Imaginature

Het atrium van de Burj al Arab, het enige 7-sterren hotel ter wereld, van de bovenste verdieping bekeken. Het hotel is van buiten een architectonisch hoogstandje, binnen is het een combinatie van design en arabische protserigheid. Om binnen te komen moet je minstens een high tea hebben gereserveerd.

'246903' door Imaginature '246903' door Imaginature

EthiopiëTigray

EthiopiëTigray

Gelada

Imaginature

Hoog in de bergen van Simien leven de Gelada bavianen in enorme groepen van soms wel 500. Van een afstandje lijken de volwassen mannetjes met hun manen wel op leeuwen. Als je vooruit loopt en dan stil gaat zitten loopt de hele groep langs je heen tot op een paar meter afstand.

Mijn fans (8)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 32 | COMMUNITY-TOPPERS


8 op een rij in Namibrand. Foto:MirandaNoomen
1. Topfoto & -tip: 8 op een rij in Namibrand door MirandaNoomen
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Corriedewinter
4. Nieuwkomer:Spitskit

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik