Huff

9
Swaziland Lobamba
Huff was hier 01 aug 2015
Een overnachting in deze onderkomens is geen straf. Mooi aan de omgeving aangepast in een natuurpark. Je kunt er fietsen huren en dus door het natuurgebied fietsen. Ook een game drive is te maken, maar je zult er geen big five zien, wel ander dieren en prachtige vogels. Wil je wat uitrusten ga je voor je de beehives zitten en een kopje koffie te drinken, een biertje mag ook, dan komen de dieren uit het struikgewas tevoorschijn om rustig te grazen in het midden van de kraal. wat wil je nog meer. In de bijenkorf was het heerlijk koel en een paar goede bedden en een warme douche. Het was een pracht verblijf in een mooi natuurpark.
Stad
  • Mooi park.
  • Veel te doen
  • rustig
  • Klein park, geen big five.
Review geplaatst op 2016-09-23
9
Tibet Lhasa
Huff was hier 01 mei 2016
Het Pabongka klooster ligt in de buurt van Lhasa, hoger in het gebergte. Het is het oudste klooster en je komt er bijna geen toeristen tegen, misschien een paar bedevaarders. Het is een klein klooster en via een smal pad kan je ook naar het Nonnenklooster wandelen. De omgeving is er prachtig en zoals overal zijn de gebedsvlaggen ook aanwezig. Ook passeer je een skyburriël, een plaats waar de Tibetanen hun geliefden weer terug geven aan de natuur d.m.v. de gieren. Deze plaats is niet meer bezichtigen. Je kunt natuurlijk ook helemaal terug naar Lhasa lopen, wat wel een fikse wandeling is.
Stad
  • geen toeristen
  • prachtig uitzicht.
  • soms vrij stijl.
Review geplaatst op 2016-09-23
10
Tibet
Huff was hier 01 mei 2016
Het meer is van een prachtige schoonheid en dat komt door de kleur van het water. Het is een stuwmeer en ligt aan de weg als je reist van Lhasa naar Gyantse. Het een plek wat behangen is met gebedsvlaggetjes en waar je niet uitgekeken raakt. Er zijn verschillende uitkijkpunten en waar je ook kijkt , het blijft een pracht om te zien.
Land
  • prachtige natuurschoon.
  • meerdere uitkijkpunten.
  • geen
Review geplaatst op 2016-09-29
10
Nepal
Huff was hier 01 mei 2016
Kathmandu is na de aardbeving van vorig jaar mei, een stad die zich weer aan het herstellen is, al hoewel dat maar moeizaam gaat. De stad zelf is vol met kunst, gebouwen en tempels, je loopt door de historie heen en het wemelt er van de prachtige gebouwen. De mensen zijn er vriendelijk en willen je met alles helpen. Echt een plek dus om weer naar toe te gaan na de aardbeving van vorig jaar.
Land
  • vol met historische gebouwen
  • Niet te druk.
  • vriendelijke mensen.
  • lekker en goed eten
  • soms met terras boven.
  • geen
Review geplaatst op 2016-12-15
10
Tibet
Huff was hier 01 mei 2016
Als je van Lhasa naar Gyatse reist, dan heb je wel een lange reisdag , maar het is er een om nooit meer te vergeten. Je passeert er hoge passen , de Kambala pass met het heilige Yandrok meer,een van grote schoonheid, ook de Simila pass van 4200m en de Karola pass van 5000m. Allemaal plaatsen van een geweldige natuurschoon met daarbij besneeuwde bergtoppen en altijd maar weer die gebedsvlaggetjes. Ook zijn er stopplaatsen die ook zeer de moeite waard zijn en zelf kun je er ook de gebedsbriefjes met mantra's de wereld in sturen en natuurlijk ook de vlaggetjes ophangen. Een dag om nooit te vergeten.
Land
  • Zeer mooie natuur.
  • Geweldige vergezichten.
  • Soms geen toerist te bekennen.
  • Op de passen zijn er ook andere toeristen.
  • Op deze hoogte is het koud, trek dan iets war
Review geplaatst op 2016-09-29
9
China
Huff was hier 01 jul 2013
In het plaatsje Zhaoxin woont de Dong stam. Je moet er eerst een eindje voor naar de rivier lopen en daar wacht dan als je geluk hebt een bootje op je die je naar het dorpje vaart. Je klautert daarna de wal op en dan heb je ook wat. Een stam, waar de mannen nog wapens dragen en in heel donker blauw en glanzend gekleed gaan. De blauwe kleur wordt gemaakt van m=natuurlijke producten en daar zag je dan ook potten vol mee staan. Ook de gekleurde lappen hingen overal te drogen.Het haar droegen de mannen aan de zijkanten weggeschoren en in het midden van het hoofd lang en in een opgekrulde staart. Ook gaf de dorpskapper een demonstratie haarscheren weg, dit gebeurde met een kapmes.Een geweldige ervaring al met al.
Land
  • Geen andere toerist te zien
  • Het dagelijkse leven goed te zien.
  • Ver weg van het gebaande pad.
  • Geen
Review geplaatst op 2016-09-25
9
Swaziland Hhohho
Huff was hier 01 aug 2015
Een overnachting in deze onderkomens is geen straf. Mooi aan de omgeving aangepast in een natuurpark. Je kunt er fietsen huren en dus door het natuurgebied fietsen. Ook een game drive is te maken, maar je zult er geen big five zien, wel ander dieren en prachtige vogels. Wil je wat uitrusten ga je voor je de beehives zitten en een kopje koffie te drinken, een biertje mag ook, dan komen de dieren uit het struikgewas tevoorschijn om rustig te grazen in het midden van de kraal. wat wil je nog meer. In de bijenkorf was het heerlijk koel en een paar goede bedden en een warme douche. Het was een pracht verblijf in een mooi natuurpark.
Regio
  • Mooi park.
  • Veel te doen
  • rustig
  • Klein park, geen big five.
Review geplaatst op 2016-09-23
9
Tibet
Huff was hier 01 mei 2016
Het Pabongka klooster ligt in de buurt van Lhasa, hoger in het gebergte. Het is het oudste klooster en je komt er bijna geen toeristen tegen, misschien een paar bedevaarders. Het is een klein klooster en via een smal pad kan je ook naar het Nonnenklooster wandelen. De omgeving is er prachtig en zoals overal zijn de gebedsvlaggen ook aanwezig. Ook passeer je een skyburriël, een plaats waar de Tibetanen hun geliefden weer terug geven aan de natuur d.m.v. de gieren. Deze plaats is niet meer bezichtigen. Je kunt natuurlijk ook helemaal terug naar Lhasa lopen, wat wel een fikse wandeling is.
Land
  • geen toeristen
  • prachtig uitzicht.
  • soms vrij stijl.
Review geplaatst op 2016-09-23