Henkies13

profiel Henkies13

Naam

Henk van Putten

Reviews

0

Foto's & tips

43

Blogs

0

Lid sinds

09 December 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Nederland

Fav. stad

geen voorkeur

Over mij

Wij zijn een stel van rond de 50 jaar en gaan zovaak als het kan op vakantie. Dit zijn meestal korte vakanties maar 1x per jaar ook een langere. We hebben ongeveer 3 jaar terug de onderwaterwereld leren kennen en zijn daar helemaal verlieft op geworden. Duiken is voor ons een passie die we zoveel mogelijk proberen te beoefenen over de hele wereld.

Mijn Motto

'Ons reismotto is veel zien van verschillende landen. De laatste 3 jaar is er een voorwaarden bij gekomen en dat is het onderwaterleven. '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Model

ZX 1

Overige

Olympus PT50 onderwaterhuis

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (43)

'220050' door Henkies13 '220050' door Henkies13

BahamasAbaco

BahamasAbaco

Haaien volgen je het.

Henkies13

Als we het rif in zwemmen merk je dat de haaien je achterna zwemmen, ze zijn gewoon erg nieuwsgierig. Het gedrag veranderd, ze blijven wat verder van je af omdat hun vluchtweg aan een zijde geblokkerd wordt door het rif. Uiteindelijk komen ze ook bij het rif steeds weer een stukje dichterbij.

'220049' door Henkies13 '220049' door Henkies13

BahamasAbaco

BahamasAbaco

Over je heen. achter.

Henkies13

Over je heen, achter je langs en van achteren benaderen de haaien je steeds dichter. Na de duik krijg je les over het gedrag en dat kan je de volgende duik dan onderzoeken en herkennen. Zo wordt je steeds vertrouwder met de haaien en kan je vooraf zien wat de haai gaat doen en welke kant hij opgaat. Zo kom je niet in een situatie waarin de haai zich bedreigd voelt.

'223519' door Henkies13 '223519' door Henkies13

EgypteSharm el Sheikh

EgypteSharm el Sheikh

Met zijn tweetjes

Henkies13

Twee schildpadden die zich niets aantrokken van de duikers om hen heen en gewoon met elkaar aan het "spelen" waren. Een mooi schouwspel om dat te zien en hoe de twee tussen de duikers door hun spel aan het spelen zijn.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier