HHaanepen

profiel HHaanepen

Naam

Heidi Haanepen

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

21 November 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Chili

Fav. stad

Buenos Aires en Cuzco

Over mij

Niets brengt mij meer in vervoering dan in een vliegtuig stappen met zo min mogelijk bagage en naar een nieuw te ontdekken bestemming vliegen.

Mijn Motto

'Quote: “Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do."'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumix

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'392902' door HHaanepen '392902' door HHaanepen

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Kelimutu; Mysterieus.

HHaanepen

Indonesie, Flores, Moni, Mount Kelimutu (2009); De wekker stond vroeg. Het was nog donker. Mijn chauffeur was behoorlijk te laat en ik raakte lichtelijk geirriteerd. Achterop zijn brommer reden we Kelimutu op en tijdens de rit genoot ik van de zonsopkomst. Mijn irritatie verdween bij het zien van het kleurenspel. Eenmaal bovenop de berg werd ik betoverd door de prachtig gekleurde kratermeren. Maar minstens zo mooi was het vergezicht over de bergen waar de mist en de wolken in hingen. Door de bijzonder blauw/grijze kleur was het een mysterieus schouwspel waar ik geen genoeg van kreeg. Uren heb ik op die berg doorgebracht. Dit blijft 1 van mijn favoriete foto's en teruggaan zal ik ooit zeker nog een keertje doen.

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier