Gunterdewin

profiel Gunterdewin

Naam

Gunterdewin De win

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

15 September 2017

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Malawi

Fav. stad

Berlijn En londen

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

Z6

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'1131072' door Gunterdewin '1131072' door Gunterdewin

FrankrijkAlpen en de Jura

FrankrijkAlpen en de Jura

Reflecting Mont Blanc

Gunterdewin

Smorgens, na een bivak nacht bij lac de cheserys en hopelijk een hemels reflecting mont blanc beeld: Vroeg opstaan!!! en genieten van deze prachtige zonsopgang als je net uit je tent komt..... en direkt nadien op pad, terug richting flegere cable car. '(pijltjes volgen) deze weg duurt slechts 2 uur, en als je heel vroeg vertrekt maak je veel kans op wildlife onderweg!! Geniet

'1131426' door Gunterdewin '1131426' door Gunterdewin

Congo KinshasaNyiragongo vulkaan

Congo KinshasaNyiragongo vulkaan

Lake of fire

Gunterdewin

Maart 2020, looking down in the lake of fire.... Over there not yet realizing what was going to happen back home..... Mijn laatste trip..... na een project in Congo... Vanuit Kigali Rwanda de grens over, opgehaald door officals van Virunga Park. Een heel convooi voor en achter onze djeep ... bewakers, geweren..... Na eerder een gorilla toer gedaan te hebben in Uganda heeft de tour in virunga echt wel iets speciaals. Veel ruwer, veel "echter", weinig toerisma... Maar daags nadien de vulkaan op stappen is toch wel heftig. Hoewel ik ervaren wandelaar ben echt wel een dagje afzien. Laatste 100 meter lang getwijfeld of ik het zou halen. Enorme hoogte en zwaveldampen geven me stevige hoofdpijn. Eens boven gekomen is het super bewolkt en kunnen we van het lava meer echt niks zien.... Gelukkig toch boven gebleven om te overnachten en dan. s avonds de hemel zien opklaren..... foto van op statief, met timer-ontspanner even mezelf fotograferen, kijkend naar het lavameer, die brandende aarde..... Kort nadien zou blijken hoe gans onze wereld overhoop gehaald werd.... Hoe dit o zo mooie park dat oo zo veel nood heeft aan visitors en zo veel inveesteert in de community ook z'n deuren moest sluiten door dat verdomde virus.... en hoe er dan plots een aanslag op de bewakers wordt gepleegd.... Gebruik makend van de omstandigheden (zonder toeristen) Toch, ik raad het iedereen aan: Virunga, Zwaar de moeite!

'1131070' door Gunterdewin '1131070' door Gunterdewin

FrankrijkAlpen en de Jura

FrankrijkAlpen en de Jura

Reflecting Mont Blanc

Gunterdewin

Chamonix, neem de Flegere Cable car, niet tot het bovenste station maar midden station afstappen. Volg rechts naar lac blanc. 3 uurtjes wandelen. Geniet van lac blanc, (indien de temperaturen de weken ervoor nog niet te hoog waren is het een echt mooi wit meer (zie m n andere fotos) drink een biertje en daal dan af naar lac de cheserys. Aan de overkant van waar je toekomt aan het meer zet je je tentje op.... en als het windstil is en niet te bewolkt kan je genieten van deze machtige reflectie van de mont blanc. Magisch moment.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier