Gregory

profiel Gregory

Naam

Gregor Mecklenfeld

Reviews

0

Foto's & tips

45

Blogs

0

Lid sinds

05 December 2009

Favorieten

Fav. land

Griekenland

Fav. stad

Alle grote steden

Mijn Motto

'Enjoy your holidays because it is a privelege you can do.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

E3, E520, EPL-3, EPL-5

Overige

Div. types oa. van Canon, Nikon, Fuji, Sony, Samsung en Panasonic.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (45)

'383908' door Gregory '383908' door Gregory

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

Fotoshoot in Milaan

Gregory

Milaan is een leuke stad om te bezoeken met een aantal mooie bezienswaardigheden in het centrum maar het is natuurlijk ook de stad van mode en glamour, tijdens het slenteren door de stad kwamen wij in een binnenplein uit waar men druk bezig was met een fotoshoot van een model.

'305106' door Gregory '305106' door Gregory

PortugalLissabon

PortugalLissabon

Contrast arm rijk

Gregory

In Lissabon kom je eigenlijk overal wel bedelaars tegen, wat voor de Portugezen een "normaal beeld" lijkt te zijn is dat zeer zeker voor mij niet het geval, ik heb vaak medelijden met hun, speciaal met hen die door een of ander lichamelijk gebrek niet meer aan de bak kunnen komen, en worden dan vaak aangewezen om te gaan bedelen. Zo ook deze bedelaar, midden in een winkelstraat en pal naast een chique terras. Geprobeerd om het contrast weer te geven tussen arm en rijk.

'383778' door Gregory '383778' door Gregory

SpanjeValencia

SpanjeValencia

Historische centrum i

Gregory

Valencia is een hele leuke stad om een paar dagen te vertoeven, met o.a. een historisch centrum in de gotische bouwstijl en met vele steegjes, pleintjes en fonteinen.

Mijn fans (1)

profile image ERo
ERo

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (5)

'389259' door Marion59 '389259' door Marion59

FrankrijkNoord Frankrijk

FrankrijkNoord Frankrijk

Krijtrotsen

Marion59

een weekendje wandelen langs de kust bij de Somme. Van uit St. Valery sur Somme aan de monding van de Somme, wandlenen we richting het zuiden. We komen langs de krijtrotsen bij Cayeux sur Mer.

'383045' door Leeu '383045' door Leeu

Ethiopië

Ethiopië

Vogel!

Leeu

Het is een mooi gezicht om deze boot zo te zien, echt vakmanschap en de visser gaat er zo handig mee om. Het is echter lastiger om te zien wat voor vogel er boven in het riet zit, als ik nu een goede verrekijker had gehad dan had ik het geweten.

'368322' door Feije '368322' door Feije

Verenigde StatenArizona

Verenigde StatenArizona

Cowboy, Arizona

Feije

Voor ons europeanen is het vaak volkomen onbegrijpelijk hoe amerikanen in het leven staan. Want hoe kun je in hemelsnaam TEGEN 'obamacare' zijn, het in onze ogen rechtvaardige systeem van gezondheidszorg, waarbij ook de zwaksten worden beschermd? En hoe kun je er VOOR zijn dat iedereen maar met een vuurwapen mag rondlopen, terwijl het land wereldrecordhouder is als het gaat om moorden met vuurwapens? Er zullen vele oorzaken zijn voor dat mentaliteitsverschil, waartoe de herinnering aan de 'cowboy-way-of-life' zeker ook behoort. Vrijheid van handelen, verregaande zelfstandigheid en individualiteit waren altijd hun hoogste waarden in het leven. Ze hebben altijd hun eigen boontjes gedopt, en willen dat blijven doen, ongeacht de consequenties. Ik heb amerikanen gesproken die letterlijk liever een voortijdige dood sterven dan dat zij gebruik maken van een VERPLICHT systeem van gezondheidszorg, opgelegd door in hun ogen elitaire machthebbers aan de andere kant van het land, die nauwelijks weten waar hun staat ligt. Vrijheid om je eigen keuzes te maken, desnoods ten koste van alles. Onbegrijpelijk en intrigerend.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier