GlennHuizinga

profiel GlennHuizinga

Naam

Glenn Huizinga

Reviews

0

Foto's & tips

36

Blogs

2

Lid sinds

23 May 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Sri Lanka

Fav. stad

Valladolid, Mexico

Mijn Motto

'Happiness is the absence of striving for happiness'

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Panasonic

Model

G80

Overige

DJI Mavic Air

 

13 reactie(s) bij "GlennHuizinga"

 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je rode ster, Glenn!

  Door Dalix • geplaatst op 2019-04-05 06:32:39
 • profile image comment

  proficiat met de ster!

  Door indi • geplaatst op 2019-04-04 15:33:03
 • profile image comment

  Dank Glenn!

  Door krijnvandergiessen • geplaatst op 2018-06-22 20:02:37
 • profile image comment

  Hoi Glenn, wat ontzettend leuk dat je fan van ons bent geworden! Fijn om deze waardering voor onze foto's te krijgen. Dank je wel! We hopen ook nog vaak van jou foto's te genieten! Groeten, Cees en Loes

  Door CBurgstad • geplaatst op 2018-06-22 17:04:42
 • profile image comment

  Hoi Glenn, ik ben een paar jaar geleden ook heel voorzichtig begonnen met een blog voor Columbus schrijven. Ik kreeg de smaak te pakken en dat heeft zelfs geresulteerd in een heuse roman, die voornamelijk speelt in Erg Chebbi. Vorig jaar als ebook uit laten komen, Dus wie weet....

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-06-22 15:00:39
 • profile image comment

  Hoi Glenn, dit was de 4e keer dat we een lange reis met de camper hebben gemaakt. Vorige jaren waren we langer weg. Reizen met de camper ( zeker door Marokko) geeft een bijzonder gevoel van vrijheid.

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-06-07 17:17:12
 • profile image comment

  Hoi Glenn, lastig om zo even op te noemen waar we geweest zijn. Als ik me beperk tot dit jaar; we zijn onze Marokko reis begonnen in Asilah, helaas 'snachts weggespoeld, daar waag ik nog een blog aan als de site weer beter werkt. Toen door naar Oualidia, door de vele regen direct door naar Essaouira, daar is overnachten met de camper verboden( dit jaar voor het eerst). Verder door het slechte weer naar de omgeving van Agadir. Toen door naar Tafraout, een plek om langer te blijven wat we dan ook een week of twee gedaan hebben. Taroudant en vandaar met een tussen stop naar Agdz, zeker ook een favoriet van ons. Vandaar met wat korte stops door naar Erg Chebbi. Door omstandigheden heen en weer gereden naar Azrou. Weer terug naar de woestijn en vandaar naar Midelt en Meknes. Chefchaouen en via Asilah weer naar de boot. Haha ik ben vast wel iets vergeten. Voor mijn gevoel hebben we dit jaar veel overgeslagen, maar dat hadden we de voorgaande jaren al bekeken. gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-05-28 19:57:33
 • profile image comment

  Hoi Glenn, onze reis was voornamelijk lang in tijdsbestek. We zijn met de camper naar Marokko geweest, voor het 4e achtereenvolgende jaar. Op de heen en de terugweg nog Spanje en Portugal bekeken en de Camargue. We zijn 15 weken op pad geweest.

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-05-25 13:18:01
 • profile image comment

  Dag Glenn, welkom op de site. Altijd mooi om weer nieuwe mensen te zien die zo enthousiast zijn. Ik zag dat je al flink wat foto's had geplaats. Waarschijnlijk is het slimmer om 1 a 2 per dag te doen zodat mensen ze ook de welverdiende aandacht geven. Daarnaast voel ik me vereerd dat je een fan van me bent geworden. Ook dat zijn mooie complimenten om te krijgen. Veel plezier op de site.

  Door ThijsVDenBurg • geplaatst op 2018-05-24 20:29:46
 • profile image comment

  Hoi Glenn, ben ik net terug van een lange reis en een paar maanden Marokko zie ik dat ik een nieuwe fan heb en dan zelfs eentje die net als ik een beetje verliefd is op de Sahara. Wat leuk dat je mijn fan bent en ik ben benieuwd naar je volgende foto's. De eerste zijn veelbelovend en zodra ik wat tijd heb zal ik zeker goed bekijken. gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-05-24 18:47:42
 • profile image comment

  Hoi Glenn, ben ik net terug van een lange reis en een paar maanden Marokko zie ik dat ik een nieuwe fan heb en dan zelfs eentje die net als ik een beetje verliefd is op de Sahara. Wat leuk dat je mijn fan bent en ik ben benieuwd naar je volgende foto's. De eerste zijn veelbelovend en zodra ik wat tijd heb zal ik zeker goed bekijken. gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2018-05-24 18:47:41
 • profile image comment

  Het is ff wennen als je nieuw bent, de meeste mensen beginnen zo enthousiast (ik ook). Als er nog niet gereageerd is op een foto zie je een prullenbakje daar kun je dan op klikken. Je kunt overigens gewoon reageren op iemands homepage, dat hoeft niet via persoonlijk bericht. Als je nog meer vragen hebt, hoor ik het wel.

  Door Dianadm • geplaatst op 2018-05-24 06:07:54
 • profile image comment

  Beste Glenn, allereerst welkom op de site. Je hebt al een aantal prachtige foto's geplaatst maar wel wat veel achter elkaar. Zo krijgen je foto's niet de aandacht die ze verdienen en hetzelfde geldt voor de foto's van de andere reisreporters. Veel beter is het om 1 tot 3 foto's verdeeld over de dag te plaatsen, dat is tenminste het 'gebruik' hier. Foto's waar nog niet op gereageerd is, kun je nog verwijderen en op een later tijdstip op de site zetten. Veel plezier nog. Groetjes Diana

  Door Dianadm • geplaatst op 2018-05-23 11:12:52

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (36)

'845325' door GlennHuizinga '845325' door GlennHuizinga

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Nieuwe vrienden maken

GlennHuizinga

Als je in Marrakech of Marokko bent raden wij jullie allen aan om een uitstapje te maken richting de Sahara. Hier kun je overnachten in echte nomaden tenten ('s nachts ontzettend koud), maar echt heel rustgevend en magisch. Je kan hier genieten van de zonsopkomst en zonsondergang. Ook kun je je 's nachts wanen tussen het sterrenstelsel wat echt een magisch gevoel geeft. Het is de perfecte bestemming om helemaal terug te keren naar de bron van het zijn. De Sahara zal jullie een ervaring geven waar je nog vaak aan terug zal denken, wij genieten nog steeds als wij terug denken aan deze waanzinnige trip. Safe travels, Glenn Huizinga

'858271' door GlennHuizinga '858271' door GlennHuizinga

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Een wandeling door de

GlennHuizinga

Tijdens onze wandeling in de Sahara ervaren wij de eindeloze pure rust die deze omgeving ons te bieden heeft. Wij hebben enkele uren achter elkaar gewandeld en geen een moment hebben wij ons verveeld. De onbegrensde ruimte geeft een gevoel van vrijheid dat niet te beschrijven is. Bij onze excursie zat een overnachting in de Sahara, waar wij sliepen in oude nomaden tenten. 's Nachts was het ontzettend koud maar wel lekker knus. We hebben kunnen genieten van de heldere sterrenhemel en het lekkere lokale eten. Samen met mijn vriendin hebben wij ervoor gekozen om op deze bijzondere plek het as van mijn moeder uit te strooien. Dit heb ik gedaan vanaf mijn lokale vervoersmiddel (per kameel) bij de zonsopkomst richting de bewoonde wereld. Voor ons een moment om nooit meer te vergeten, hierdoor heeft de Sahara een speciaal plekje in ons hart gekregen.

'866689' door GlennHuizinga '866689' door GlennHuizinga

MarokkoSahara

MarokkoSahara

Onder moeilijke...oms

GlennHuizinga

Door moeilijke situatie's groeien wij als mens, dit gebeurt vaak onder lastige omstandigheden. Deze bloem in de Sahara laat zien dat er altijd ruimte is om te groeien.

Laatste blogs (2)

Mijn fans (2)

Ik ben fan van (6)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'1063614' door Wherethesoulswander '1063614' door Wherethesoulswander

CambodjaAngkor

CambodjaAngkor

Sunrise at Angkor Wat

Wherethesoulswander

Ondanks de drukte is Angkor Wat toch een hele bijzondere plek om een Sunrise te bekijken. Wij hebben er voor gekozen om na deze fascinerende zonsopkomst meteen door te gaan naar de volgende tempel. Als je Angkor bezoekt is het slim om met je TukTuk chauffeur een route te plannen, wij kozen ervoor om Angkor Wat als laatste te bezoeken zodat we de massa voor waren bij tempels als Ta Phrom, Bayon, Baphuon, Phimeanakas, Preah Khan, de Victory Gate, Ta Keo en Thommanon. Hierdoor hadden wij vrij spel bij de tempels die hoog op onze lijst stonden.

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik